Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dywan zalany piwem. Pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

Witam. mam duży problem, bo zrobiłem sobie z przyjaciółmi imprezę urodzinową i jak to bywa na imprezie, to było trochę browaru i ktoś niechcący potrącił dzban z piwem i zawartości się rozlała po dywanie. co gorsza dywan jest pralktycznie nowy i mimo mycia z wodą strasznie teraz zalatuje zapachem sfermentowanego piwa/ szukam teraz sposobu żeby dywan doprowadzić do stanu pierwotnego a zarazem zneutralizować ten obrzydliwy zapach. może ktoś się z tym spotkał i zna skuteczny sposób? dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
Oj to przyjacielu masz nie zły problem. jak znam życie to ślady po piwie lub zapachy po fajach to bedzie trudno we własnym zakresie usunąć. myślę, że będzie jednak Cię to troszkę kosztowało, bo tu będzie potrzebna jednak ingerencja fachowca lub firmy. pozdrawiam.

Gość gość
Poszukaj jakiejś dobrej firmy piorącej, która zajmie się tym fantem i będzie po problemie. z tego, co się orientuję to ceny za takie usługi nie są wysokie i czasami warto się zdać na profesjonalistów. pozdrawiam!

Gość gość
Wypierz dywan karcherem. Zamów firme albo wypozycz odkurzac. Chyba Komfort wypozycza za jakies 5 dych na weekend, wiec mozecie sami wyprac

Gość gość
Miałem podobny problem i pomogła go rozwiązać firma Pierzdywan, która mieści się na Kiełczowskiej 62 we Wrocławiu. dywan, który przed oddaniem do prania wyglądał makabrycznie włącznie z wydzielanymi zapachami, a po praniu przeszedł istną metamorfozę i nie ma żadnych obcych zapachów tylko przyjemny zapach świeżości. nie wspomnę już, że jest czysty niczym łza. nie baw się w Adama Słodowego tylko daj fachowcom. oni już najlepiej to zrobią we własnym zakresie.

Gość gość
Kurcze też mam pilną potrzebę wyczyszczenia dywanu. tyle, że akurat nie mam zalanego piwem, tylko podczas malowania mi się potłukła butelka z rozpuszczalnikiem niestety cała zawartość się rozlała i strasznie wszystko śmierdzi. moje pytanie jest takie, czy pralnia pierzdywan przyjmie taki dywan ?

Gość gość
gość dziś Liczę na to, że zaraz wstawiasz link reklamujący jakąś pralnie która się tym zajmuje :)

Gość gość
Może ktoś poda rzeczywisty czas prania i jak to w praktyce wszystko krótko trwa, bo jestem zainteresowany oddaniem dywanów do pralni, bo nie mam czasu na własnoręczne czyszczenie, a widzę, ze kilka osób korzystało z usług pralni automatycznej pierzdywan i może się podzielą opinią?

Gość Edyta

Ja akurat miałem tam dywan nie tylko prany ,ale i cerowany. Świetnie sobie z tym Pierzdywan poradziło. Praktycznie nic nie widać, że coś było kombinowane. Podaję do nich numer telefonu 514 514 824

Gość zdzich

też dawno miałem do czynienia z pralnią Pierzdywan i trzeba było na szybko wyprać dywany po sylwestrze, a poza tym gwarantowali błyskawiczny transport. w sumie takie podejście do klienta, liczenie się z jego czasem już nie wspominając doskonbałą jakość samego prania, to śmiało mogę pochwalić pralnię za całokształt.