Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość xxx

Dlaczego katolicy potrafią się wtrącić w życie? :O

Polecane posty

Gość gość xxx

Niektórzy mają tandencję do układania innych życia a drudzy wciskają presję na dziecko , małżeństwo itp. I pieprzenie że żyjesz w grzechu jeśli nie jesteś mężatką czy żonaty. Strasznie nie cierpię kiedy jakiś katol narzuca jakieś podglądy innym i myśli że zbawi tym świat ;/ Przez to nie chodzę do kościoła bo stare baby obgadują wszystkich co popadnie a chodzą tylko dla księdza i dla spamu ;/

Gość gość
Też tak myślałem tymi kategoriami ale w rzeczywistości nikt cie do niczego ani do chodzenia do kościoła ani do słuchania katolików więc po co ich słuchasz?

Gość gość
Bo z religią jest jak z penisem, masz jesteś z niego dumny i wszystko ok. Problem zaczyna się jak zaczynasz się obnosić publicznie, pokazywać ludziom i narzucać że też mają go czcić bo skoro ty nie możesz bez niego żyć to inni też.

Gość gość
gość xxx dziś ty masz naprawdę problem z wiara a może jej braku gowno nas obchodzi czy wierzysz czy nie,czy chodzisz do kościoła czy nie____skoro nie wierzysz,to przecież nie chodzisz,to oczywiste wypraszam sobie prostaczko nazywać wierzących katolami nie wyjeżdżaj z tematami o których masz g*******e pojęcie ,skoro nie potrafisz mówić o innych z grzecznością

Gość gość
A jak nazwać inaczej kogoś kogo narzuca innym swe religijne przekonania jak nie katolem!!! Niestety przeważnie jest to ktoś z rodziny. Przestańcie wtrącać się w życie innych ludzi to nikt was tak nie będzie nazywał.

Gość gość xxx
MATKO KOCHANA!!! Zachowujesz jak jak bym ci coś zrobiła!! gość dziś To tylko pytanie ciulu , nie umiesz czytać ze zrozumieniem? To zapisz się z powrotem do Podstawówki to się nauczysz!!

Gość gość xxx
gość dziś Ja ich nie słucham mam na nich totalnie wyj****e co gadają tylko po co oni to robią? :O

Gość gość
do autorki: Przez to nie chodzę do kościoła bo stare baby obgadują wszystkich co popadnie a chodzą tylko dla księdza i dla spamu ;/ " p********z jak potłuczona

Gość gość
Odpowiada się miło i z uśmiechem "bardzo cię lubię ciociu, nie chce tracić kontaktu i chce iść do piekła tak jak ty" :)

Gość gość
a my mamy "wyj****e"/słowo zapożyczone z twojego słownictwa/ na ciebie prostaku nie nazywaj mnie katolem bo mam ochotę ci ......

Gość gość xxx
dziś do autorki: Przez to nie chodzę do kościoła bo stare baby obgadują wszystkich co popadnie a chodzą tylko dla księdza i dla spamu ;/ " p********z jak potłuczona Co prawda boli? Tak już jest w kościele a na dodatek p******e pytania typu "kiedy ty wyjdziesz za mąż?" żal normalnie.

Gość gość xxx
gość dziś a my mamy "wyj****e"/słowo zapożyczone z twojego słownictwa/ na ciebie prostaku nie nazywaj mnie katolem bo mam ochotę ci ...... Tak się boje że mam w d***e naboje xDDDDD

Gość gość
ta autorka to jakaś stara panna albo patologia

Gość gość
Poskarż się ojcu z Torunia że takie brzydkie rzeczy tutaj na katoli piszą, może wyśle tu swe mocher comando w odsieczy.

Gość gość
Jesteś mocna w chamskiej mordzie jedynie! żałosne babsko,pewnie samotne.Facet cie rzucił?Miał rację.

Gość gość xxx
Widzę że tutaj odpisują same oburzeni katole!!! xDDDD Mówicie że to ja jestem patologia a sami jacy jesteście xDDD

Gość Alina000000
Wszyscy krytykujecie autorkę ale ona ma rację!! Jestem wierząca ale rozumiem autorki oburzenie , też bym nie chciała żeby ktoś naciskał swoje podglądy do mnie! Prawdziwi katolicy nie narzucają nikomu swojej wiary i szanują innych podglądy a katole to by wszystkich do jednego wora by powsadzali.

Gość gość
Autorko, ile już wychlałaś dzisiaj?Zostaw w spokoju katolików i zajmij się swoim życiem,bo masz co robić. Być może masz dziecko z katolikiem ,który nie akceptuje twojej bezbożności.Chora na umyśle .

Gość gość
do gość xxx dziś Gdybyś miała klasę i poziom,nie zakładałabyś tematów o katolikach.Najwyraźniej zazdrościsz im,że są.Żyj jak chcesz i daj żyć innym..Wydoroślej,albo zacznij się leczyć.

Katolik: Normalna osoba ktora wierzy i nie obnosi sie z tym i nie narzuca tego innym-jest w porządku. Katofaszysci: Mysla ze ich wiara jest najsłuszniejsza i jak ktos wierzy w co innego lub nie wierzy musza narzucać swoje racje wtrącając sue w czujesz życie: Chore ludzie pokroju dzihadystow

Gość gość
Ej autorko powinnaś była już w tytule sprecyzować że chodzi ci o katoli a nie katolików, bo najwyraźniej brakuje im miłosierdzia dla nie konkretnych ludzi

Gość gość
Allach nienawidzi skarpetek!!!