Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NightEye

Czy ona kocha i wróci jak wstawia posty ,nie urwała kontaktu...

Polecane posty

Gość NightEye

Witam , proszę was o radę , byłem z dziewczyna która poznałem w szkole średniej , latała za mną , wprowadziła się do mnie po kilkunastu dniach , wyszedła z domu od matki bez słowa gdzie idzie , miała być tylko na jedna noc , zamieszkała na ok 5 miesięcy ,było mi na początku Ciężko , pewnego dnia zaspałem do pracy i mnie z niej wyrzucono , z tego powodu komfort naszego życia spadł na status biedy , jedziśmy frytki tylko ,potem siedzieliśmy bez prądu ,w rozwalonym mieszkaniu z gołymi cegłami , z podlega gdzie piach był bo wszystko bylo już przygotowane żeby wyremontować a z powodu pracy remont stanoł .Kochaliśmy się , chodziliśmy na spacery , ona ciągle latała za mną , była przy mnie w najgorszych chwilach , uprawialiśmy sex , ona mnie przytulała i na odwrót , zasypialiśmy nie wiedząc kiedy przytuleni usneliśmy ,ona była pierwsza dziewczyna w której się zakochałem i zwariowałem na jej punkcie , powtarzała że chce żebym był jej ostatnim chłopakiem na całe życie ,planowaliśmy założyć za kilka lat rodzine , być razem na zawsze. Kłóciliśmy się w późniejszych etapach naszego związku , ona momentami biła mnie po twarzy , okładała mnie a ja z miłości nawet nie zasłaniałałem się bo ja kochałem , miała pretensje ze nie sprzątam po sobie , ze ona sprząta a ja nic nie szanuje , jej pracy. Jak chciałem się kochać z nią w póżniejszym etapie to rzadko chciała a jak ja namówiłem to mówiła ze oddała mi się z miłości do mnie bo chciała mi zrobić dobrze , za często o tym jej mówiłem ,za często chciałem tego od niej , jak nie chciała mi się oddać to jej powiedziałem ze idę do toalety gdzie mnie przyłapała jak sam się zaspokajam. W niedziele powiedziałem jej ze już nie czuje się szczęśliwy z nią , ze chce zakończyć związek lub zawiesić , ze chciałbym żebyśmy zamieszkali oddzielnie żebyśmy się spotykali a ona w szał wpadła , zaczęła się pakować i jej mama po nią przyjechała i ja zabrała , póżniej mi napisała ze innego kocha , a ja z nim rozmawiałem przez tel i powiedział ze nie jest z nią , teraz nazywa go kolega którego kocha i mówi ze rozkocha go w sobie , dodam ze w sobotę mi pisała ze mnie kocha ponad życie a w niedziele po tym sporze ze kocha kogoś innego , przed sobota tak w stecz ok tydzień była taka przygnębiona , mówiła ze nie wie co się z nią dzieje , powiedziała ze narazie nie chce ze mną uprawiać stosunków , a jak wspomniałem po sporze w niedziele już nie jesteśmy razem , jest piątek teraz a ona nie usunęła moich 2 zdjęć z nią z Facebooka , wstawiła swoje zdjęcie z podpisem na poście „jeśli powiem ze wyjdę i nie wrócę czy pozwolisz mi wyjść” albo zaktualizowała swoje zdjęcie profilowe i podpisała je na poście „pamiętaj mała , nigdy się nie przyzwyczajaj <3” . Chciałem się was zapytać czy uczucie jej nagle zanikneło , ze już nigdy nie wróci do mnie , nie kocha mnie itp , w rozmowie telefonicznej mówiła ze ma do mnie obrzydzenie i nie chce się ze mną widzieć a jeszcze po niedzieli z nią rozmawiałem i prosiłem żeby wróciła do mnie , odpowiedziała ze nie!, momentem nie odbierała i napisała smsa o treści : głuptasku nie mogę odebrać bo robię pierogi , potem tez z nią pisałem i opowiadała co robi ze wywiesza pranie , sprząta itp , raz jej wysłałem swoje zdjęcie smmsem i napisała żebym nie płakał bo nie jest warta moich łez , ze znajdę sobie inna , od środy urwalismy kontakt a dalej ma moje zdjęcia na fb i są te posty co wspominałem , nie wiem co ona próbuje zrobić , czy ona wróci kiedyś po tym urwanym kontakcie od środy a mamy piątek , czy ona kocha , cierpi ze nie ma mnie tak jak ja cierpię ze już ze mną nie ma jej.Prosze o odpowiedz moi kochani

Gość q odpowiedzi
Po ile macie lat? To w 21 wieku jak sie raz zaspi do pracy to zaraz wyrzucaja? Czy ty masz problemy z postrzeganiem?

Gość NightEye
Mamy po 20 lat a pracowałem za granica i nie powiadomiłem ich ze mnie nie będzie z powodu zaspania a byłem pod agencja a nie jednego mieli na moje miejsce

Gość gość
Intelektualnie to oboje poniżej średniej, prawda, koleżanki i koledzy?

Gość NightEye
Proszę się nie wypowiadać tak bo było ciężko i nie jest mi już , pracuje jako programista dla 2 firm , PGS software i Polkomtel jako programista , ponad to pracuje fizycznie jako operator produkcji w Škoda w Czechach . Ona powiedziała ze nie widziałem jak była ze mną jak nie miałem kasy a teraz ona daje mi szczęście , te wszystkie zabawki co sobie kupuje wiec ona znika bo przecież to ja zerwałem z nią tak mówiła. Jestem po szkole średniej i po studiach , dodam ze w podstawówce przeskoczyłem 2 klasy. Nie chcecie pomoc wiec wolicie ludzi w potrzebie zjechać