Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża zagrożona zawroty głowy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem w ciazy zagrożonej, 13tc. Jestem na zwolnieniu juz od prawie 2 miesięcy, mam sie bardzo oszczedzac jak najeiecej lezec. Przed ciąża mialam cos takiego, ze w czasie kiedy mialam owulacje, wtedy wystepowaly sgraszne zawroty glowy. Od kilku dni znowu mam tskie objawy, nie wiem czy to normalne w ciazy vzy nie, ale w pierwszej ciazy nic tskiego nie mialo miejsca.. pobolewa mnie podbrzusze normalnie jak caly czas, chociaz moze troche mniej niz wczesniej. Piersi tez bola, plecy rowniez. Czy taki powrot objawow sprzed ciazy jest normalny ? Ogolnie jestem czarnowidzem, ale mam dziwne przeczucie....

Gość gość
Każda ciąża jest inna, ja w 2 ciąży mimo ze czułam się fatalnie to dowiedziałam się dopiero w 9 tygodniu ze jestem w ciąży a myślałam ze już stara wyga ze mnie, dolegliwości też miałam zupełnie inne, też miałam zawroty głowy, mega mdłości, krew z nosa mi ciurkiem leciała itd więc bez obaw, skoro już co najmniej 2 m-ce za tobą i się oszczędzasz to na pewno będzie wszystko dobrze :-)

Gość gość
Zawroty głowy moga sie pojawiać nawet we wzorowej ciąży, to normalny objaw, bo jednak dziecko, nawet przez lekarzy, jest nazywane pasożytem;) oczywiście z przymrużeniem oka, ale wiadomo o co chodzi. Jesli jednak czujesz sie naprawdę słabo i te zawroty uniemożliwają normalne funkcjonowanie, to moze poradź sie lekarza, powinien Cie uspokoić, bo leku na to raczej nie dostaniesz. Jak najwiecej sie oszczędzaj, lez, nie przemęczaj.

Gość gość
Ja miałam też zawroty głowy w 4 i 5 miesiącu. Po kilka razy dziennie., bardzo silne, prawie traciłam przytomność. Lekarz nie wiedział dlaczego, bo wszystko było w normie. Zaczełam sama czytać. I może to być powiązane z niskim ciśnieniem. U mnie by to się sprawdziło. Na szczęcie w 6 miesiącu przeszło