Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga bartosz donarski z Chełmża poszukiwany listem gonczym za skatowanie Psa!

Polecane posty

Gość gość

Jak go znajdziecie to piszcie. Mam nadzieje, ze trafi w rece ludzi zanim na policję, a jesli juz na policje to ze go tak skatuja jak on tego biednego psiaczka.

Gość gość
To trzeba ch*ja za jaja powiesić

Gość gość
To sprawa sprzed jakiś 2 miechów, już się na fejsie goście z Chełmży zwołali że się nim zajmą. Jeśli nie uciekł za granice, to w kraju będzie robić ze strachu pod siebie, że go dopadną. A ludzie na pieska przelali już kilkanascie tysięcy, żeby psiak do zdrowia wracał. Odzew dobrych serc był momentalny.

Gość gość
Kara śmierci za takie coś. Zwierzęta są bezbronne wobec najochydniejszego gatunku jakim są ludzie.Sami te psy ludzie wyprodukowała,krzyzowali ze sobą, sprowadzili zza granicy itd.Domagam się najwyższych kar do k***nędzy! Przy mnie leży pies,który dziennie chodzi za mną Jak cień,wpatruje się mi głęboko w oczy z wielką miłością .Wierny,radosny,zawsze przychodzi się wtulic gdy płacze, gdy źle mi.Gdy wychodzę z domu patrzy z żalem,i smutkiem, jakby to było ostatnie nasze spotkanie..jakbyśmy się zegnali.Gdy wracam skacze,piszczy ze szczęścia ,całuje Mnie przez pół godziny,jakbyśmy nie widzieli się od wieków .. Oddany do ostatniego bicia serca.Ludzie powinni dbać o naszych mniejszych braci.A nie ich katować, zadawać ból, sprawiać że pękają im najpierw serca z rozpaczy co ich Pan robi,a potem umierają fizycznie.. Zabije,jeżeli zobaczę ze ktoś się zneca nad zwierzakiem.

Gość gość
22:27 Poleciała mi łezka :'(

Gość gość
22:27 ja mam tak samo. Moj pies adoptowany jest rozpieszczany, kocham go najbardziej na swiecie, brzydza mnie kreatury krzywdzace zwierzęta. Mialabym ochotw sie pastwic nad takim gnojem, bo i tak nie ma uczuc wyzszych. Co z tego, ze kasa na psa przelana jak swoje wycierpial i teraz tez nie bedzie mial lekko po takich obrazeniach. Ja bym dla przykladu dala tego popapraca przed samosad i pokazala jego zwloki w tv jako przestroge dla potencjalnych kolejnych gnojow, ktorzy swoje niedorobienie chcieliby odreagowywac na zwierzeciu.

Gość gość
Ja jeszcze coś dorzucę, jakby to był pies (szczególnie agresywnej razy) to B.D. by go palcem nie tknął, ale to był mały łagodny szczeniak. Współczuje żonie i dzieciom takiego bydlaka.

Gość gość
Moja sąsiadka wracając z pracy znalazła w lesie porzuconego psa. Gdyby się nie zatrzymała i nie spakowała biedaka do samochodu pewnie by zamarzł. Nie miał czipa i na szczęście nie , ucierpiał, oprócz tego, że był wyziębiony, zbadał go weterynarz. Młody, ok. roku, duży pies. Trzymała go kilka dni, były ogłoszenia, nikt nic nie wie, właściciel zapadł się pod ziemię. Dobrzy ludzie dziś go wzięli, do domu z ogrodem. Miała nam pomóc fundacja, załatwić dom tymczasowy, ale nie było już potrzeby. Pies miły, przyjazny, dobrze, że znaleźli się szybko chętni. Sąsiadka powiedziała, że do schroniska nigdy w życiu, bo tam umieralnia i marne szanse na adopcję

Gość gość
gość dziś to prawda, chociaż schroniska różne bywają, niektóre się starają, inne to mordownia :(

Gość gość
dobra to przykre ale lepiej zajmijcie się jak ktoś katuje dziecko

Gość gość
To zostaje w rodzinie, nikt nie wyrzuca dzieci na mróz z gołym tyłkiem. Mamy swoje dzieci, co nas obchodzą cudze? Zwierząt trzeba bronić, same nie powiedzą, że je ktoś krzywdzi, a dzieci mają paszczę, żeby wrzeszczeć i poskarżyć się w razie potrzeby ☺

Gość gość
Mnie dzieci malo obchodza, bo z dzieci wyrastają potwory, gdyby ktos tego bartosza zayebal jak byl zarodkiem albo noworodkiem to by tego psa nie skrzywdzil, to ludzie sa goownami, to nie zwierzęta doprowadzaja do morderstw, oszustw, wojen tylko ludzie, najgorszy gatunek, mam nadzieje ze kiedys wszyscy zginiemy a na ziemi zostana tylko zwiereta i rosliny i beda szczęśliwi

Gość gość
gość wczoraj dobra to przykre ale lepiej zajmijcie się jak ktoś katuje dziecko x To mamy milczeć, nie reagować i nie pomagać jak ktoś katuje psa, tylko jedynie działać jak to dotyczy czyjegoś dziecka. Dlaczego? Pies, kot i każde inne zwierze tak samo odczuwa ból i ma uczucia, bo jest żywym stworzeniem. Chcesz to reaguj na krzywde dzieci, dobrze, ale dobrze, że są osoby którym krzywda zwierząt nie jest obojętna, bo one też potrzebują ludzkiej pomocy, a nawet bardziej bo właśnie przez większość ludzi są traktowane jak przedmioty.

Gość gość
My z bratem uratowaliśmy już niejedno zwierzę od głodu i dręczycieli. Zanim rodzice wybudowali dom mieszkaliśmy w bloku, a tam wścibska sąsiadka wezwała niepotrzebnie policję. Brat wrzeszczał, bo ma łaskotki, a mnie bawiło go zaatakować czasem żeby połaskotać. Lepiej się zająć zwierzętami. Nas rodzice wychowali, a inne dzieci uważały za fajną rozrywkę znęcanie się nad psem czy kotem. Potem wyrosły tacy jak ten poszukiwany. Przywalić żonie, psu, dziecku, tylko na tyle gnoja stać, nic więcej ☹

Gość gość
Napisze do wszystkich fanpageow pro eko ale takzr antypolskich, kibicowskich w Szkocji czy tam Londynie gdzie on tam jest i niech go dopadna. Zrobią z nim porzadek, predzej niz policja.

Gość gość
To co zrobił to koszmar ten typ to ( bydle) bo czlowiek miejac serce,uczucia i godnosc nie zrobi czegos takiego.Jak mozna ku.....waaa!!! to młodziutki piesek a tak skrzywdzony! Serce mi peka :( Ile bolu musiała zniesc ta psina o kur...w mac co za zwyrodnialec!!!!

Gość gość
Straszne,straszne,straszne.Mam 3 psy, przygarnięte , porzucone, niechciane . Nie wyobrażam sobie, jak można? Dla nas są one najcenniejsze i najkochańsze, mimo braku RODOWODU. Zwierzakowi , który oddaje nam całą swoją miłość, wyje z tęsknoty jak nie ma nas w domu, czeka na nasz powrót niemiłosiernie, najszczęśliwszy jak mu pozwolimy poleżeć na kolankach i poprzytulać się, robić taką KRZYWDĘ !!! chyba bym go ciągnęła na linie po żużlu gołego.