Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to początek olewania?

Polecane posty

Gość gość
I pewnie macie racje

Gość gość
Ok oceńcie teraz te sytuacje. Otóż powiedzmy minał tydzień nieodzywania się, tzn był bardzo luźny kontakt ale on nie pisał pierwszy tylko odpowiadał i był w ogóle nie zainteresowany mną tzn ani razu nie zapytał co u mnie. Dziś napisał mi wiadomość jednoznaczną takie jak sobie czasem pisaliśmy ale to wtedy gdy był kontakt. Zdenerwowało mnie to bardzo i asertywnie mu odpowiedziałam iż dziękuje za zainteresowanie ale nie jest ono mi potrzebne. On zdezorientowany, mówię iż nie jestem zainteresowana byciem zabawką w okresie nudy. Wyjaśniłam co mnie zabolało. On zaprzeczył powiedział że miał ciężki okres, dużo pracy, dużo stresu, i zero czasu dla siebie, zero relaksu, do tego miał chorego psa, tęskni za rodziną, i jeszcze pare innych rzeczy mi tam wymienił, a wiecie co jest najlepsze, że wszystko bym zrozumiała tylko o rzadnej z nich nie wiedziałam. Chyba o to chodzi aby w ciężych okresach tymi problemami się dzielić, rozumiem może nie wszystkim ale czy chociaż nie mógł powiedziec że ma psa chorego? Czy to może jest taki typ, który boryka się z problemami i woli je sam rozwiązać? Czy myślicie że po prostu mnie tym zbył nie mówie że to prawda ale może po prostu zaczął traktować mnie przedmiotowo? Czy uwierzyć w tę jego wersję

Gość gość
Debilka

Gość gość
To typowe wymowki. Pewnie juz kręci z inna a Ciebie trzyma w rezerwie. Ile razy ja to slyszalam, brak czasu i problemy taaa a potem urwanie kontaktu. Nie daj sie na to nabrać, gdyby mi zależało to nawet mimo problemów i zmęczenia zainteresował się co u Ciebie a nie tylko łaskawie odpowiadał