Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość tak właśnie jest

Faceci są niezdolni do miłości

Polecane posty

Gość gość
Kobiety są za to zdolne, do tego stopnia że spotykają się a nawet wychodzą za mąż za facetów których nawet nie lubią, nie mówiąc o podobaniu. Traci jednego to zaraz szuka następnego i oczywiście go KOCHA. Dla baby facet to frajer, narzędzie do ustawienia, zapewnienia sobie tego czego sama nie potrafi zapewnić :-D ...juź tu jakaś jęczy że się musi szarpać o pieniądze, tak jakby facetowi z nieba leciały a jej nie

Gość gość
A ja wam odpowiem inaczej. Mam 20 lat i mam przykładowo problem z dziewczynami. Teraz konkretnie z jedną. Mówimy sobie że się kochamy itd. zależy mi na jej szczęściu, pracujemy razem i dużo się widujemy, często jednak tęsknimy za sobą, ufamy sobie i gadamy o wszystkim ale jak już się gdzieś spotkamy to nawet nie przyjdzie mi na myśl żeby ją wykorzystać, bo jest moją pierwszą dziewczyną i mam coś takiego że nawet (nie umiem tego nazwać) nie potrafię/ boję się wziąć ją za rękę, przytulić czy pocałować. Także, każdy facet jest inny i słabe jest talię stwierdzenie ze dla nas miłość to tylko seks.

Gość gość
Przeciez to oczywiste. Faceci nie maja zadnych uczuc, ich tylko fiut swedzi. Manipuluje i okalmuja kobiety, zeby tylko ja zaliczyc, zadna nowosc ani odkrycie.

Gość gość
gość wczoraj Kobiety są za to zdolne, do tego stopnia że spotykają się a nawet wychodzą za mąż za facetów których nawet nie lubią, nie mówiąc o podobaniu. Traci jednego to zaraz szuka następnego i oczywiście go KOCHA. Dla baby facet to frajer, narzędzie do ustawienia, zapewnienia sobie tego czego sama nie potrafi zapewnić smiech.gif ...juź tu jakaś jęczy że się musi szarpać o pieniądze, tak jakby facetowi z nieba leciały a jej nie x Trudno kochac faceta ktory nas nie kocha tylko posuwa i jest z kobieta by ja tylko posuwac. Z facetow nie ma zadnego pozytku, sa TYLKO pieniadze i zero pewnosci ze po pukanie nie pojdzie pukac inna. Faceci traktuja kobiety jak mieso po roochania, dlatego faceci sa dla nas jak go.wno wiec traktujemy facetow jak gow.no.:)

Gość gość
Wspolczuje wam doswiadczen z mezczyznami. Mialam podobnie i odkrylam ze wiekszosc mezczyzn chce byc z kobieta tylko po to, by miec zagwarantowany darmowy seks i nie musiec sie starac by go zdobyc. Jednak kiedy maja szanse na cos innego nie wahaja sie ani chwili i tak urozmaicaja sobie zycie, a my myslimy ze oni nas kochaja i sa nam wierni. Tylko ze, moje drogie Panie, istnieja wyjatki od tej reguly. Ja poznalam wyjatkowego faceta, ktory chcial od kobiety by dala mu rodzine, dom, dzieci, milosc i przyjazn. Jest wierny i czuly oraz wspiera mnie i jest zawsze przy mnie. To jest jeden z tych facetow ktorymi sie nikt nie interesowal. Ja sie nim zainteresowalam, doradzilam odnosnie ciuchow i fryzury, troszke zmienilam diete na zdrowa i w nagrode mam kochajacego, lojalnego meza, najlepszego przyjaciela, kochanego tate dla naszych dzieci a w dodatku jest na prawde milo na niego patrzec. Dziekuje Bogu za niego. Wniosek z tego taki, ze trzeba zmienic priorytety przy dobieraniu partnera oraz zastanowic sie co chcemy od zwiazku.