Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkakakak61661

Taniec z innym

Polecane posty

Gość kkkakakak61661

Wczoraj byłam na imprezie urodzinowej mojej kolezanki. bawilismy sie wspolnie- moj chlopak nie mogl byc tego wieczoru na poczatek karaoke pozniej tance w jednym lekko pustym klubie :D tanczylysmy jak szalone, podszedł do mnie chlopak i poprosil o taniec zgodziłam się... tanczylam z nim 30 sekund dopytywał w sumie o kolezanki chlopaka bo był ciepły a po chwili grzecznie mu podziekowalam bo szarpał mnie za rece. był to taniec na odległosc w parach z obrotami nie tam jakieś tarło jak to sie widzi czesto w klubach. dzisiaj obudzilam sie z wyrzutmi sumienia- bo własciwie nie chodzi o to jaki to byl taniec ani jakiej orientacji był chlopak. byłam po 4 piwach i sie zgodziłam na taniec z obca osoba,,... mecza mnie wyrzuty sumienia. czy ja jestem normalna ?

Gość autorka2727277272
wiem ze to nic takiego ale skoro mi to wewnetrznie nie pasuje to znaczy ze cos zle zrobialam ? napisalam to facetowi ze chwile tanczylam z innym ale on nawet nie skomentował tego lecac z innym tematem w trakcie rozmowy. moze przesadzam ze jestem dla siebie za surowa ale po prostu nie powinnam tak robic. kto tez tak ma ?

Gość gośćjknbgkbnskr
POMOCY

Gość gość
Następnym razem zrób mu loda to nie będziesz miała wyrzutów sumienia.

Gość gość
taniec to tylko taniec jak na weselu tanczysz z wujkiem tez masz wyrzuty sumienia?

Gość gośćidkkdkdkkd
swojemu zrobilam :D

Gość gość
Twój mąż jest zazdrosny kiedy tańczysz z innym?

Gość chujmnie to obchodzi
taniec to nic złego, szczegolnie ze byłas tam z znajmymi. a nie samzaazazzaza

Gość gość
Dziwne bo tanczylam nie raz z mężczyznami znajomymi i nie miałam wyrzutów sumienia. Przecież w tańcu to co najwyżej trzymacie się za ręce a nie oblapujevie się.

Gość gośćkkskksksksk
nie jest zazdrosny. wiadomo ze jakbym sie wiła jak szmata to byloby inaczej. ale jakies mam takie dziwne mysli ze moglam sobie odpuscic

Gość gość
Kiedyś tańczylam z moim byłym. Tancerz idealny. Tylko w życiu to już nie za bardzo mu szło.

Gość gość
Najlepiej tańczę walce we śnie.. One zawsze zwiastują mi dobrą passę w życiu erotycznym :) i wyrzutów jakoś nie czuję.