Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę jechac na wakacje, ale nie mogę zostawic psa w hotelu dla psow

Polecane posty

Gość gość

Mimo, że znam cudowny hotelik, to moj pysio bedac tam trzy dni bardzo schudl, bo nie chcial jesc, plakal za mna pierwszy dzien, drugiego zaczal troche biegac z innymi psami, a jak wrocilam to omal nie oszalal ze szczescia. Chcialabym wyjechac za granicę na tydzien albo dwa, ale nie moge go zostawic, boję się, że on umrze z tęsknoty :(

Gość gość
walnij sie w łeb kobieto, tez kocham psy, mam 2 i zyja jak wyjezdzam. Zostaw go, z pewnoscia nie umrze

Gość gość
jak tak bardzo się martwisz to weź spa ze sobą, szukaj apartamentów gdzie akceptowane są zwierzęta, najlepiej przez BookApart albo booking

Gość gość
Bzdury! Z tego co czytałam na opsie.pl to hotele są przystosowane na tyle, że każdy pies powinien się tam poczuć dobrze. ja bym bez problemu zostawiła tam swojego

Gość totii00
Z tym, że nie każdy pies dobrze znosi rozłąkę, nie zawsze hotel dla psów to najlepsza opcja. Ja ze swoim jeżdżę na wakacje, rezerwuję sobie kwatery przyjazne psom na Bookaparcie i tyle.

Gość xdaenes
Ja też robię podobnie :) Mój akurat nie lubi tych psich hoteli więc szukamy kwater przyjaznych psom na Bookingu czy Bookaparcie i po sprawie, teraz to żaden kłopot znaleźć takie noclegi