Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlanaAlana

Rzucił mnie bo przytyłam

Polecane posty

Gość Marysienka 111
Nieodpowiedzialny i AlanaAlana poszli do łóżka. Nie przeszkadzajmy im.

Gość NieodpowiedziaIny
AlanaAlana podziękujesz mi w naturze.

Co mogę planować? Iść dalej i cieszyć się życiem chociaż teraz mi nie łatwo bo wszystkie plany się posypały. Szkoda, że to skończyło się przez taką głupotę ale to tylko o nim świadczy.

Gość gość Piotr
AlanaAlana masz chcice na rypanie?;)

Gość AIanaAIana
A tak naprawdę to jestem starym wstrętnym bałwanem, który wczoraj został zdemaskowany i teraz z zemsty udaje kobietę.

Znów zbiore hejt ale większość facetów na 1-wszym miejscu ma atrakcyjność wybierając kobietę, niestety ja tez wysoko ja cenie. Trafiłaś na idiotę, przykro mi ale musisz pomyśleć o przyszlosci. Wielu facetów to ze "puchniesz" zrozumie i nie będą miec z tym problemu.

Nieodpowiedzialny mogę ci najwyżej wysłać moje goofno do zeżarcia. To wszystko na co możesz liczyć z mojej strony.

Odstawię leki i wrócę do formy, bo sport zawsze lubiłam, teraz jestem 2 miesiące po operacji i wyszło jak wyszło :( On też miał problemy ze zdrowiem i byłam przy nim bo przecież na tym polega związek. Ale on widocznie uważa coś innego....

Gość gość Piotr
Nieodpowiedzialny masz ochote na mile spędzoną noc w wyłącznie męskim towarzystwie?:)

Jesli leki pomagają utrzymać twoje zdrowie w formie to nie odstawiaj. Wybacz nie takt. Ostatnio spotkałem sie z kompleksem nadwagi na kafe a wyszlo że dziewczyna ma wagę w porządku. Możesz podać wzrost / wagę?

Gość gość Stachu
Nieodpowiedzialny, obciągnę ci wała a potem ty mi, chcesz?

Gość gość Piotr
AlanaAlana pragnę Twojego ciała aż mi stoi pała.

Gość gość Stachu
Zawsze chciałem to zrobić z facetem, podkochuję się w tobie.

Na dzień dzisiejszy 68 kg przy 170 cm wzrostu, jestem opuchnięta przez leki więc wydaje się jakbym miała więcej. Przytyłam 15kg niestety :(

Gość AIanaAIana
Jeśli chodzi o rypanie, to możesz sobie rypnąć młotkiem o ten pusty łeb, ale z całej siły.

Gość gość
AlanaAlana dziś Na dzień dzisiejszy 68 kg przy 170 cm wzrostu, jestem opuchnięta przez leki więc wydaje się jakbym miała więcej. Przytyłam 15kg niestety smutas.gif x sporo :/

Gość AlanaAlana
Wiem, waga się pewnie ustabilizuje ale na to trzeba czasu :(

Gość AIanaAlana
sporo? tydzień temu ważyłam 90 kilo

Gość gość
Nieodpowiedzilny tak się rzuca jak z kijem w pupie, akurat tutejszy podszyw jest nawet śmieszny i chyba każdy trochę kumaty odróżni go od autorki, wiec trochę luzu.

Gość gość
90kg to super, a jeszcze lepiej jak 130 ;)

Tak naprawdę to waże 60 kg i nikt mnie nie rzucił, jacyś imbecyle próbują mnie hejtować.

Gość gość
Na forach musicie, z naciskiem MUSICIE nauczyć się jednego, zawsze są trole, podszywacze i hejterzy. Więc im bardziej ktoś się otwiera czy okazuje słabości, tym łatwiejszym staje się celem wyżej wymienionych. I z tego sobie musi zdawać sprawę każdy dorosły, bo taki już jest świat internetowy. O ile jest to głupie trolowanie to uwierzcie, że to pół biedy, bo najgorszy jest ostry hejt który uderza w najsłabszych. A co do was Alana i Nieosobliwy, to po prostu popełniliście błąd zakładając nick z literką "l" która bardzo ładnie wymienia się na "I". Czyli łatwy kąsek do podróby ;)