Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mądry jest ten facet?

Polecane posty

Gość gość

Bo moim zdaniem kreton. Zona nie chce go za czesto a on placze o tym do innej baby i mysli ze ta potraktuje go serio bedzie mu wspolczuc i otworzy swoje podwoje. Czy jest cos bardziej zalosnego ? Nie szanuje takich gostkow.

Gość gość
Oczywiscie nie rozwiedzie sie bo kocha zone. Ale mysli naiwnie ze inna kobiete to moze obchodzic ze on taki odrzucany i biedny. Nie chcialabym takiego meza ani chlopaka ani nawet kolegi. To odrazajace i zenujace

Gość gość
Prawdopodobnie liczy że się wzruszysz i pocieszysz jego Freda.

Gość gość
no jak to kreton to mogiła na kretona nie poraadzisz chyba ze dratwą ;-) może ona ma jakąś domieszkę jakomś wełnę z alpaki lub lubrykant z lamy no nie wiem...

Gość gość
Nie wiem. Nawet moze jednak nie chce wiedziec co siedzi w glowie takiego psochola. Mysli naiwnie ze ktos ma czas na jakies jego halucynacje. Jak sie kocha to kocha. A jak zdradza to nie kocha. A jak kocha i zdradza to znaczy ze cos nie tak z czapka i czesc jak czapka

Gość gość
Zaczynam się zastanawiać gdy czytam niektóre komentarze czy to ja jestem upośledzona czy wy.

Gość gość
Mysle ze zonaty facet ktory liczy na to ze dziewczyna nie znajdzie meza tylko bedzie sluchac halucynacji i nieszczesliwym malzenstwie w ktorym kocha zone a zona jego ale czegos brak :D