Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

religie wymyślono po to

Polecane posty

Gość gość

Dziwna rzecz...w każdej religii dominującą rolę odgrywa "czynnik męski" i jeszcze nie rozumiecie ,że religie stworzyli mężczyźni,aby podporządkować sobie szczególnie kobiety do roli niewolnicy ,która ma być posłuszna i nie mieć żadnych praw...Bardzo sprytnie pomyślane i jaka ideologia jest do tego wymyślona...

Gość gość
widocznie mało religii poznałaś jeżeli tak sądzisz bo jest wiele a raczej było w historii ludzkości gdzie prym wiodły kobiety kapłanki

Gość gość
faceci to zjeby genetyczne

Gość gość
gość dziś - zjebem to jestes ty, jestem babą w ciele faceta i wypraszam to sobie

Gość gość
Religie to wymysl szatana.

Gość gość
mam nadzieje że kobiety przestaną dawać d**y zjebom niech faceci zaczną kupować dmuchane lale i niech one im służą

Gość mezczyzni tozlo

dokładnie tak jest mężczyźni po prostu mają w naturze niechęć czsem tez nienawiść do kobiet, chory gatunek

Gość mezczyzni tozlo

jest jedna rzecz która łączy 90% facetów jest to wrodzona niechęć do kobiet, już w szkole chłopczyki nękają dziewczynki jak zdacie sobie z tego sprawę życie będzie łatwiejsze oni są upośledzeni emocjonalnie i często sadystyczni, największe świry tego świat, gwałciciele, mordercy to faceci :/

Gość mezczyzni tozlo

małżeństwo pierwotnie wymyślono po to by ojcowie przekazywali swoje córki coś jak np. ziemię czy własność. Kobieta dla większość mężczyzn NIE JEST CZŁOWIEKIEM

Gość mezczyzni tozlo

poczytajcie prawdziwy feminizm a nie chore brednie LGBT to zrozumienie jacy faceci są naprawdę potworni każdy jest podobny

Gość faceci to mordercy i świry

kiedyś myślałam że feminizm i oskarżanie o wszystko mężczyzn to teoria spiskowa ale zrozumiałam że to niestety prawda faceci są faktycznie aż tak straszni nie chce żyć na tym świecie