Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie takie imiona

Polecane posty

Gość gość

natan oliwier alan?

Gość gość
Ani jedno mi sie nie podoba

Gość gość
nie podobają mi się

Gość gość
u nas sasiadka ma nikolasa i alana. no comment.

Gość gość
nie

Gość gość
A Ignacy, Stanisław?

Gość gość
Ignacy i Stanisław to nowe zastępcze imiona dla alankow i takich tam. Teraz co drugi to Stasiu, Atoś, ignaś i Mikołaj

Gość gość
Troche pretensjonalne. Natomiast Ignac i Stanislaw - normalne imona. Stanislaw to dodatkowo imie wielu krolow. Troche powazne dla dziecka, ale ladnie sie zdrabnia i w kocu dzieckiem jestesmy BARDZO krotko, dlatego lepiej myslec o tym jak z danym imieniem bedzie sie zylo w doroslosci oraz na stare lata (dluzej jestesmy starzy niz mlodzi).

Gość gość
Dziś już bardziej pretensjonalne jest Ignacy czy Stanisław niż w/w imiona, ale mi się nie podobaja

Gość gość
Nie podoba mi sie. Sąsiadka dala na imie Olivier.

Gość gość
A mi sie Oliwier bardzo podoba. Natan nie, a Alan to tragedia. Stanisław i Ignacy też mi sie nie pdobają. Za to bardzo mi się podoba Adaś, Mateusz, Dominik.

Gość gość
Oliwier tak daja wiesniaki. To samo co Keviny Brajany itp

Gość gość
Ja mam Mateuszka i bardzo mi się podoba. Stanisław ok ale Alan nie. Ignacy to tak średnio.

Gość gość
Stanisław kojarzy mi się z "wujkowym" imieniem, Ignacy też mi się w ogóle nie podoba. Alan to jakaś katastrofa. Mi się podoba Kamil, Adam

Gość gość
Tak, ale mąż nienawidzi takich imion. Alan bym nie nazwała, bo można łatwo przekręcić ;-) Ale ogólnie mi się podoba

Gość gość
Stanislaw i Ignac tez mi się nie podobają, tzn Staś dla mnie neutralny ale to nie moj gust.. Ignacy to dla mnie jedno z najbrzydzych imion męskich, już wolę Alana

Gość gość
a według mnie o wiele lepsze jest imię Stanisław czy Ignacy niż jakiś Alan czy Oliwier. Stanisław to polskie imię z tradycją, eleganckie, dostojne i ma ładne zdrobnienia, Staszek kojarzy mi się z przystojnym mężczyzną. Ignacy już mniej mi się podoba ale i tak jest lepsze od Oliwiera, Alana, Fabiana, Brajana czy innego Igora.

Gość gość
aha, zapomniałam. Moi synowie mają na imię Piotr i Tomasz. Teraz czekam na dziewczynkę.

Gość gość
11:30 jakie nowe zastepcze? zobacz od kiedy imie Stanislaw i Ignacy funkcjonuje w Polsce. Od tak dawna ze nawet nie potrafisz tego objac rozumem. Natomiast Oliwier czy Alan tudziez Natan to jakies nowomodne wymysly ludzi ktorzy zbyt duzo pod sufitem nie posiadaja.

Gość gość
Nie.

Gość gość
11:30 jakie nowe zastepcze? zobacz od kiedy imie Stanislaw i Ignacy funkcjonuje w Polsce. Od tak dawna ze nawet nie potrafisz tego objac rozumem. Natomiast Oliwier czy Alan tudziez Natan to jakies nowomodne wymysly ludzi ktorzy zbyt duzo pod sufitem nie posiadaja. x akurat Natan też funkcjonuje dość długo, znam dorosłego Natana, bo samo imię jest biblijne, tylko że rzadkie.. imiona takie jak Stanisław Zofia były i będą bo wracają by znowu zniknąć, dla nas oklepane są Kasia i Ania, dla naszych dzieci będą Zosia i Julka one będą pewnie sięgać po inne imiona teraz niemodne jak Krysia np. lub jakieś inne

Gość gość
Natan to bylo imie przed wojna popularne posrod Zydow, takie typowo zydowskie.