Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona dziewczyna

Nie wiem co robić chłopak się nie odzywa chyba cos mu się stało...

Polecane posty

Mam chłopaka, jesteśmy razem.juz 2 miesiące. Bylisny na feriach w zakopanem i było super. A teraz się nie odzywa. Boje się ze cos ku się stało ale niestety nie znam jego rodziców. Poza tym nie mieszka z.nimi bo ma już 30 lat i swoja firmę. Bardzo go kocham. On by mnie nie zostawił szczególnie że w te ferie mieliśmy swój 1 raz. I mój ogólnie i z nim. Mówił.że w życiu mnie nie zostawi. Po maturze się do niego przeprowadam więc wiadomo. Może obdzwonic szpitale czy cos? :(

Gość Przestraszona dziewczyna
Zapomnialam napisać, juz 4 dni się nie odzywa... A normalnie mnie zawsze odwozi ze szkoły bym się nie tlukla a autobusami itp... Boje się o niego :(

Gość gość
Prowo?:O

Gość gość
Może coś mu się stanęło... Np. penis mu stanął... z inną w łóżku :P

Gość gość
Poszedł w długą weekendy

Gość nie denerwuj się
Może po prostu teraz są ferie w innym województwie i jest zajęty rozdziewiczaniem innej kretynki :)

Nie to nie prowo-wiem ze duża różnica wieku ale mi się podoba, to nie żaden Janusz a facet z klasa. O raczej by mnie nie zdradził bo jest mega spokojny, jego koledzy tez mi mówili o nim dużo . Zawsze pomagał siostrze, nigdy nic e wykorzystywał dziewczyn. No i ja nie jestem łatwa, 2 miesiące halo. On sie pytał czy jestem gotowa itp. A i miał przede mną tylko 2 partnerki lozkowe. Dwie dziewczyny byle.

Byłam u niego w mieszkaniu wczoraj i w czwartek aoe nie było.nikogo. wied raczej nie obraca jakiejś innej laski. Dzwonilam i pisała na messenger ale nie odpisywal. Nie chce się narzucać wiadomo ale to jednak mój partner życiowy. Napisać do jego kolegów?

Gość gość
Ale Ty naiwna jestes. Wszystko jasne, facet Cie zaliczył, osiagnal swój cel i olal Cie. Ilu facetow tak robi...i pewnie nawciskal Ci bajeczek ze spał tylko w dwoma kobietami, taa 30 letni facet. Masz go na fb? Jak jest online a nie.odpisuje to wszystko jasne

Gość gość
Genialne prowo na leniwą niedzielę ! Ale się uśmiałam :-D

To nie prowo, jap*****le. Ok, ale jego siostra nawet mi opowiadała jaki jest wrażliwy. On czyta książki , ogląda seriale,.raczej woli takie cos niż zaliczanie masę na imprezach. Myślę, że mu się cis stało gdyż nigdy mnie tak nie olał i przez te 2 miesiące chciał wcześniej to robić aczkolwiek ja odmowilam wiec jak by chciał mnie zaliczyć to by sobie odpuścił.ile ja go ciagalam na studniowke. Ha ha. Nie wydawał by na mnie kasyw. Restauracjach i na zakupach. Rodzice sa przeciwni ale co oni wiedzą. W ich młodości to były zupełnie inne czasy.

Gość gość
strasznie naciągane provo :O

Gość gość
Ty jesteś prowo. Żadne naciaganie. Niby gdzie? (;

Gość gość
Nooo, dziecinne.

Gość gość
kochana on chcial cie tylko w******** pzykro mi. tez bylam mloda i glupia i mialam chloapaka w prawdzie w moim wieku ale te z mnie zistawil po 1 nocy

Gość gość
Bzyknął i zniknął.

Gość gość
widać że wszystkie że prowo pisała jedna osoba. Zajmij się czymś użytecznym.

Gość gość
Po co. By mi miał to zrobić, jest tyle łatwych dziewczyn w. Klubach, byłam u niego wczoraj o 20 i to nie było wiec chyba coś jest na rzeczy. Nyslicie że szpital poda mi.informacje czy leży tu ktoś taki? ;(

napisałam z gościa, sorki.

Gość gość
A co, nie odbiera telefonów od ciebie? Zadzwoń do jakiegoś jego kolegi i spróbuj się czegoś dowiedzieć. Moim zdaniem jednak, jak i przedmówców, puścił cię w trąbę ;) 11-12 lat różnicy w twoim wieku to przepaść i z pewnością nie wiązał z tobą przyszłości, nawciskał ci kitów, żeby cię przelecieć. Jakbyś go przetrzymała co najmniej pół roku to mogłabyś mówić o jakiejkolwiek "trudności" z twojej strony i jego uczuciach do ciebie, jeśli chciałoby mu się czekać. 2 miesiące to dla niego pikuś, wyłaził, o co mu chodziło, i prysnął. Ale nawet po sposobie pisania widać, że jesteś mało rozgarnięta, więc i nie ogarniasz.

Napisalam do jego kolegi, odczytał ale jeszcze nie odpisal-pewnie w pracy. Jutro pójdę do firmy chłopaka.i pogadam co się stało.

Taki facet 30 lat jest dojrzały a nie jak w moim wieku chłopcu. Nie mogła bym być z kimś kto nie ma kasy. Wykształcenia śni ani niczego w głowie. Masakra.

Gość gość
Slabe2/10

chyba ty jesteś 2/10 xD

Gość gość
To napisz do jego siostry i zapytaj

Kolega odpisał że ma problemy rodzinne na razie. Biedny ... Tylko sskoda ze mi nie powiedział. I tak chce wiązać ze mną przyszłość bo się eo niego przeprowadzam.

Gość gość
A nie pomyslalas ze może brakuje mu kogoś do r...a wiec zaproponował Ci wspólne mieszkanie żeby miec regularny seks? Może tez żeby mial mu kto sprzatac, gotować itp. Nawet jeśli ma się problemy to jeśli facetowi zależy to napisze choćby 1 krótkiego smsa w ciągu dnia! A on NIC nie pisze od 4 dni, mimo iz ma taka możliwość (nie leży nieprzytomny w szpitalu, nic mu się nie stało). Bycmoze tamten kolega skontaktowal sie z nim gdy napisalas i wspolnie ustalili wersje co Ci odpisac. Patrz na czyny a nie na słowa! Ooj dziecinko musisz jeszcze się wiele nauczyć o facetach, o ich sposobach myślenia, nie masz pojęcia jakimi są klamacami, bajkopisarzami i manipulantami...