Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta kobiecie

Polecane posty

Gość gość

zgotowała ten los kobieta odbija innej faceta - to normalne nikt z tego wielkiej afery nie robi świadomie brnie w relacje wiedząc, że facet ma żonę nie myśli o konsekwencjach, nie myśli o tym co czuje żona jedynie czym się przejmuje to sama sobą gdyby postawić ją po drugiej stronie w roli żony okazało by się, że to cholernie boli ale kogo to obchodzi - zawsze wszystkiemu winny i tak będzie facet

Gość gość
to nie kobieta przysięgała ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską.. Nie do kobiety, kobieto miej pretensję, tylko do durnego ślubnego. A;e jak to w tytule, oskarżyć łatwiej kobietę..

Gość gość
No właśnie. Nie ta to byłaby inna. Jeśli chłop szuka to znajdzie.

Gość gość
Mnie też to śmieszy w zdradzonych żonach. 100% pretensji do kochanki.

Gość Darek1987r
piszesz to jako kobieta autorze?

Gość gość
Typowe.

Gość gość
Sory, ale to co piszesz jest po prostu śmieszne, autorko. Oczywiście że jeśli facet zdradził, to on jest winny zdrady, a nie jakaś obca ci kobieta. Ona ma patrzeć na twoje uczucia, chociaż cię nawet nigdy prawdopodobnie nie widziała, a nie facet, który miał cię kochać, szanować, być w zdrowiu i w chorobie i towarzyszyć w drodze przez życie? Jak kobieta zdradzi to jeszcze nie słyszałam żeby ktoś obwiniał o to jej kochanka. I nie, nigdy nie byłam niczyją kochanką, ale gdyby mnie zdradził mój facet to dla mnie on byłby skończony, a jego kochanka nadal byłaby dla mnie tym kim była wcześniej, czyli nikim istotnym w moim życiu (chyba że bym ją znała, ale to inna sytuacja)

Gość szry
17:05 oczywiscie, ze nie slyszalas, zeby ktos obwinial kochanka zdradzajacej zony. tak samo jak nie slyszalas o obwinianiu tej zdradzanej zony przez inne kobiety, zawsze to jest wina faceta, najczesciej meza, albo w ogole facetow. WSZYSTKICH:D czyli czesciowo masz racje - nie powinno sie oskarzac kochanki zdradzajacego meza. tylko przedewszystkim ZONE. no i WSZYSTKIE kobiety. tak dla zachowania rownowagi.

Gość gość
Kochanka niewinna? One wszystkie robią takie pranie mózgu facetowi że jak pies u ich nóg wykonują wszystko pod ich dyktando. Nawet własnych dzieci nie pamiętają. Oczywiście że facet też winny zwykle dlatego że mózgu nie posiada a wszystkim po rozłożeniu nóg zaczyna sterować kochanka. Jak czegoś chce żeby facet dla niej zrobił to zwykle przy tym dupsko wypina i wszystko w ten sposób osiagnie bo facet to bezmyślna konstrukcja. Baba zawsze jest mózgiem faceta obojętnie czy to żona czy kochanka , te biedne istoty zwane facetami aktywnego mózgu nie mają oni mają tylko aktywny sprzęt między nogami ,wystarczy że baba pokaże im kawałek cycka i mózg żony wymieniają na mózg kochanki. Tak to działa. Szkoda tylko że niewinne dzieciaki cierpią przez głupotę własnych ojców.

Gość gość
no to po co narzekasz, jak bezmózga wzięłaś sobie za męża?

Gość gość
17:05 oj widać że nic nie przezylas. Myślałam tak jak Ty dopóki nie okazało co za cwana lisica z tej kochanki i jak mnie chciała zniszczyć i wykończyć a przy okazji moje dzieci. Jak druga baba zacznie rządzić facetem to lepiej miej się na baczności razem z dziećmi. Na szczęście jej się nie udało osiągnąć swoich celów ale to mnie bardzo dużo nauczyło. Lepiej takie rzeczy wiedzieć wczesniej jak to działa niż dopiero po fakcie.

Gość gość
Mężczyzna jest osobą decyzyjną, nikt na sile go nie odciąga od żony, z którą przeżył lata do kochanki, to jego decyzja, zawsze znajdzie się taka, która przed nim rozłoży nogi, jeżeli on nie zechce, to może tak siedzieć godzinami. Zdrady winni są ci co zdradzają a nie ci, z którymi zdradzają, kiedy w końcu to głupie żony zrozumiecie? Ustaw jedna z druga tak męża, by kochał ciebie i nie chciał innej waginy, cyckow nawet lepszych od twoich, spraw by pokochał ciebie jako człowieka a nie twoje detale, wtedy nigdy cię nie zdradzi.

Gość gość
czyli nawet jeśli kobieta wie, że mężczyzna z którym flirtuje i ostatecznie nawiązuje romans ma żonę to jest usprawiedliwiona tym, że to tylko od niego zależy, a ona jest bezsilna i musi poddać się jego woli, jego żądzy i namiętności? jesteście aż tak bezsilne i tak uległe? ojej jak mi was k... wa szkoda

Gość gość
Nie, ale ja mówię goń się śmieciu, ale to śmieć zdradzić chce swoją wieloletnia żonę, to śmieć chce spróbować jak to z inna jest, czyli nie kocha żony.Kobieta choćby za uszy ciągnęła faceta do łóżka, to go nie zaciągnie jak tego on nie zechce, juz w łóżku powie nie. Mężczyzna, który kocha kobietę nie korzysta z okazji, nawet wyjątkowych.

Gość gość
tytuł posta to kobieta kobiecie. I wszyscy na te kobiety, że one winne. Winny jest ten, kto ma rodzinę i zdradza. A z kim zdradza to najmniej ważne.

Gość gość
wazne, bo cala wina obarcza sie faceta ale do zdrady trzeba dwojga kobiety, kochanki sa bezkarne i wice wersa - kobieta tez moze powiedziec NIE - masz zone! pogonic gnoja do domu tymczasem rozkladacie nogi i potem marudzicie mu aby odszedl od zony lub czekacie az ten sam to zadeklaruje nie macie wstydu ani sumienia

Gość gość
zakladamy, że kochanka jest wolna, nikomu nic nie obiecywała w urzędzie ani w kościele, więc nikogo nie zdradza.W tym przypadku to facet jakieś deklaracje żonie składał i olał to. Więc to JEGO wina, że zdradza

Gość gość
czyli kobieta nie musi niczego uszanować, zwłaszcza innej kobiety wszystko jasne skoro tak, to mężczyzna tym bardziej i się nie dziwcie, że będą was oszukiwać i zdradzać same sobie winne jesteście dlaczego? bo skoro kobieta nie jest lojalna wobec innej kobiety z racji przynależności do tej samej płci, to oznacza tylko tyle, że jesteście tak naprawdę zakłamane i wobec siebie podłe, bezwzględne

Gość gość
Truuudne spraawy~~

Gość gość
nic dziwnego że cię zdradził, skoro ma tak głupią żonę :( Nie dochodzi do ciebie że to zdradzajacy małżonek (nieważne czy mąż czy żona) jest winien/winna a nie kochanka czy kochanek. Tamci są wolni więc mogą robić co chcą i nie muszą być wobec nikogo lojalni. Lojalny powinien być mąż wobec żony i żona wobec męża skoro coś sobie obiecywali

Gość gość
gość dziś zwyczajnie jak widzę nie rozumiesz podstaw bycia człowiekiem człowiek z samej racji bycia człowiekiem powinien szanować inne istoty ludzkie i nie ważne czy je zna czy też nie... szacunek to podstawa skoro nie potrafisz uszanować czyjejś własności to jesteś złodziejem

Gość gość
Jak zdradza żonaty facet, winny jest tylko żonaty facet. Kochanka nic nie musi, nic nikomu nie przysięgala, a najczęściej nawet nie jest świadoma, że on jest żonaty bo się nie pochwalił tym że ma żonę. Więc i bywa tak, że kochanka jest również oszukana, bo już się zakochała nie wiedząc że on jest żonaty. Jak zdradza mężatka, winna jest tylko i wyłącznie mężatka, kochanek niczego nie przysięgal.

Gość gość
jak widzę tylko tępe suki tu zaglądają

Gość gość
w kółko chrzanisz to samo pewnie sama jesteś kochanka i tak sobie wmawiasz

Gość gość
Ja już sie nie zastanawiam czyja wina była, oboje byli siebie warci. Kochanke też obwiniam ale przede wszystkim za to że w dupie miała los jego dziecka a ten debil robił co mu kochanka po seksie kazała. Sam się kiedyś przyznał że jak czegoś chciala to mu loda robiła. Jak nazwać takie babsko? To zwykły cwany k*******n. Skąd takie elementy się wogóle biorą. Nauczyłam się być niezależna i nie uzależniać swojego życia od zadnego faceta. A już broń Boże walczyć o jakiegoś albo w d**e mu wlazić. Nie pasuje ci to s********j i tyle w temacie. Wreszcie teraz czuje że mam wlasne życie odkąd go nie uzależniam od żadnego faceta. Musiałabym mieć dzisiaj niezle narabane żeby jakiemuś nadskakiwac po to żeby mnie tylko nie zostawił.

Gość gość
19.18 To ty niczego nie rozumiesz. To mąż przyrzekał być ci wierny. Kochanka niczego ci nie obiecywała i prawdopodobnie cie nie zna. Mąż jest winien że olał cię całkowicie i cię zdradził. A ty go tłumaczysz jak żona alkoholika, że gdyby koledzy go nie namówili, to by nie pił :D Chce pić pije, chce zdradzać, zdradza. I tylko on jest temu winien a nie koledzy ani koleżanki

Gość gość
Jeśli facet by mnie zdradził, to nawet bym się nie zastanawiała kim jest kochanka, w ogóle bym o niej nie myślała. Wyrzucilabym gnoja ze swojego życia, po co mi facet który mnie nie kocha?

Gość gość
gość dziś to Ty nie rozumiesz i nawet nie wiesz z kim rozmawiasz idiotka

Gość gość
19.25 ale tak zrobą tylko silne, nie bluszczowate i pewne swej wartości kobiety, potrafiące być same, lubiące i szanujące siebie