Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama65

Zbuntowana trzynastolatka

Polecane posty

Gość Mama65

Nie mogę z nią... W jej wieku ja się lalkami bawilam jej siostry też. Wiecie co ona wyrabia? Rok temu o jej ja chce sie malować sratatata. Mogę pożyczyć tusz do rzęs mamusiu proszę? Jak mnie to w********o,że jej kupiłam te korektory i inne pierdy. Ja nawet takich rzeczy jak ona nie używa. Teraz to juz pełny makijaż. Do tego co? Ostatnio zwierzyła się siostrze że się zauroczyla w jednym takim smarku. Znam go pije, pali. A ma 14 lat. Gówniara myśli o chlopakach zamiast o nauce. A uczy się ledwo na pasek, ale to i tak dobrze. Do tego jest strasznie infaltylna. Maml zrób to, zrób tamto. Sama muszę ją zaganiać zeby sobie chociaz zrobiła makaron na spaghetti. Nie sprząta, muszę ja sama zaganiac. I potem mówi jak to ona naczyń nie myje sratatata. I jeszcze teraz sobie najlepsze- wymyśliła ze chce ombre. Kilka dni juz gada, ale mamo pozwól ze dziś się na nią wydarlam tak ze się poplakala. Kocham ja ale jej zachowanie jest niedorzeczne. Jeszcze poznała z rok temu jakąś koleżankę, do ma markowe ciuchy i właśnie ombre, maluje się a ma tez 13. Sama tez chce być taka, juz mnie namówiła na kilka markowych ubrań i buty-jakiws superstary nie wiadomo co wymyśliła w wakacje i żadnych innych nie chciala. Aż musialam jej kupić bo by na boso chodziła. Jak ma fazy na cos to tylko kup kup kup i nie da się nie. Co zrobić z taka gowniara, mam 3 córki i żadna chyba aż taka Problemowa a nie była jak ona.

A po co te wyzwiska gowniara? Troche zaufania! Spotka sie z chlopakiem kilka razy i wszystko wroci do normy. To normalne "przejsciowe" zachowania, pierwsze milosci, wpadania w rozne subkultury czy odkrywanie kobiecosci. Zwroc na nia uwage, absolutnie nie zwalniaj z obowiazkow domowych ale nie karc za to ze jest inna. Moja starsza siora byla molem ksiazkowym, a ja robilam wszystko zeby do zeszytow nie zagladac. Jakos moi rodzice mnie ogarneli nie krzykiem ani fochami. Na spokojnie!!

Gość gość
dziecko do tej smutnej podróbki rodzica na "mamusiu", a ta o niej "gówniara"

Gość gość
lecz się babo

Gość gość
no bo ta mamusia ma chyba 65 lat bo ma tak w nazwie