Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LEPIEJ PÓJŚC NA STUDIA CZY DO ROBOTY ?

Polecane posty

Gość gość

jak pójde na studia to nic nie zarobię ale będe miał dużo czasu wolnego a jak pójdę ndo roboty to może zarobie ale nie będę mieć czasu na chlanie i bzykanie

Gość gość
zależy co dla ciebie jest ważne a co ważniejsze

Gość gość
wiesz,jeszcze te 20 lat temu to studia były czymś i człowiek po studiach miał wiedzę i poważanie. a teraz jest masę studiów zaocznych po których ma sie marną wiedze (jestem tego przykładem) i multum ludzi i pracodawców o tym wie,dlatego teraz mieć studia oznacza NIC - po studiach idziesz do biedronki na kase i szefa nie interesuje że masz magistra,bo on doskonale wie,że magister po zaocznych to tuman .XD

Gość gość
Lepiej do roboty, wiem z doświadczenia Na studiach byłam umęczona siedziałam na uczelni od rana do wieczora, uczyłam się po nocach i w weekendy i byłam wiecznie zagoniona i zestresowana. A tak to idę do pracy, odbębnię 8 godzin i mam spokój i weekendy wolne :)

Gość gość
Jak nie wiesz na 100% co studiować, to do ROBOTY, nie ma nad czym się zastanawiać, serio

Gość gość
no tak ale głupio troche tak w wieku 19 lat już w robocie tyrać, chciałbym sie jeszcze pobawić ze 3 lata conajmniej

Gość gość
Potem będzie głupio tym, którzy te lata wkuwali i pili, a nikt ich nie zatrudni bez doświadczenia, i jeszcze kasy troche jest jeśli mieszkasz u rodziców

Gość gość
UP - lepiej iść do pracy jeśli sie nadajesz do funkcjonowania w społeczeństwie.Ja miałem ciężko ukończyć studia 3 letnie gdzie niby nie byłem zależny od studentów bo każdy zaliczał egzamin sam dla siebie.A w pracy to już trzeba współpracować i jak sie tego nie umie to zwolnią.Jak nie umiesz ,,żyć z ludźmi'' to studia mogą być lepsze

Gość gość
wiesz,jeszcze te 20 lat temu to studia były czymś i człowiek po studiach miał wiedzę i poważanie. a teraz jest masę studiów zaocznych po których ma sie marną wiedze (jestem tego przykładem) i multum ludzi i pracodawców o tym wie,dlatego teraz mieć studia oznacza NIC - po studiach idziesz do biedronki na kase i szefa nie interesuje że masz magistra,bo on doskonale wie,że magister po zaocznych to tuman .XD XXX szef z biedronki jeszcze większy tuman po zawodówie, co zamiast studiuowac tyrał na kasie w wieku 18 lat i po 10 latach siedzenia na kasie w koncu jest szef zmiany :D :D :D