Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerwa w CV czy skłamać że mam dziecko i nim sie opiekowałam??

Polecane posty

Gość gość

Przerwa w CV czy skłamać że mam dziecko i nim sie opiekowałam??

Gość gość
czy może wyjść na jaw że nie mam dziecka?

Gość gość
Bez sensu. Nie sadze, zeby ktos pytał dlaczego masz przerwę, zapytają raczej dlaczego odeszłaś z poprzedniej firmy i tyle. A jesli juz, to lepiej cos ściemnić, ze moze miałaś jakas prace, ale na czarno albo, ze opiekowałas sie, ale osoba starsza z rodziny, a nie ze nasz dziecko:-/ dadzą ci dokumenty do wypełnienia, gdzie sie wpisuje dane o dzieciach i co wpiszesz?:-/

Gość gość
przewa w CV czyli pomoc humanitarna

Gość gość
A jeśli wpiszę że pracowałam za granicą to pewnie pracodawca będzie chciał świadectwa pracy i co ja zrobię?:( Powiem, że na czarno?:/

Nie klam. Przyjmie Cie albo nie. A nie prosil Cie zanim zatrudni zebys przyszla na 2 dni do pracy sprawdzic czy sie w ogole w niej widzisz i nadajesz?

Gość zyczłiwy ktoś3
to klamstwo jest perfidne i jak sie wyda to bedziesz spalona.:) 1.Osoba ,ktora ma dziecko nie jest mile widziane w zadnej firmie. 2.Jesli cie przyjmą...bedzie wiele razy temat twojego dziecka poruszany.Zapyają jak ma na imie,jakie kupy robi...jak sie chowa itp.Baby w pracy zawsze gadaja o swoich dzieciach. 3.Przerwe lepiej wytlumacz chorą babcią,sprawami osobistymi... jakims kursem ktory ci sie nie udalo...lub faktycznie praca na czarno.. Ja mialam setki rozmów i nigdy mnie nie pytano o moją przerwę. z 5 razy wogole na Cv nie patrzyli :) bylo "bierze Pani pracę czy nie"?:)

Gość gość
tylko że ja mam 27 lat i jedyne doświadczenie to praktyki w trakcie studiów i praca w sklepie:( i po studiach luka ponad 3 lata:/

Gość gość
To właściwie jaki był powód braku pracy? Możesz zawsze powiedzieć prawdę. W każdym razie jak masz kłamać to nie mów czegoś co wyda się od razu!

Gość gość
Nie powiem pracodawcy, że wykryto u mnie chorobę z pogranicza i brałam leki, siedziałam załamana w domu:/ Dlatego pomyślałam, że np. napiszę że pracowałam za granica ale nie będę mogła tego udokumentować:(