Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż chce mnie zostawic jestem zalamana

Polecane posty

Gość gość
mój jest podobny i CHCIALAYM żeby mnie zostawil ale on nie chce :( Ale by było super gdyby wyprowadzi się do swoich rodzicow :D

Gość gość
20:06 tez bym chciała, ale on nie chce... moj to choleryk , zespół Otella i inne takie rzeczy:-/ nie szanuje ani mnie, ani matki..nikogo doslownie.

Gość gość
Tez bym chciala zeby moj mnie zostawil. Juz wole sama byc z dzieckiem niz sluzaca i robic kolo wszystkich w domu. Tak to bym tylko przy dziecku u sobie zrobila, mieszkanie wysprzatala i miala spokoj.

Gość gość
Autorko po co Ci taki maminsynek? Pewnie jesteś jeszcze młoda to jeszcze znajdziesz faceta a nie chlopca co trzyma sie rodzicow. Nawet w Pismie jest napisane i odlaczy sie człowiek od ojca i matki i będą nowa rodzina

Gość gość
Mając takiego męża to cieszyłabym się, że mąż chce mnie zostawić. Nie ma co się załamywać. To nie jest tragedia tylko szczęście :)

Gość gość
Ciekawe, przeciez kiedys tych rodzicow zabraknie. Co wtedy zrobi? Sprobuje wrocic?

Gość gość
"Tez bym chciala zeby moj mnie zostawil. Juz wole sama byc z dzieckiem niz sluzaca i robic kolo wszystkich w domu. Tak to bym tylko przy dziecku u sobie zrobila, mieszkanie wysprzatala i miala spokoj." I dlatego coraz częściej zaczynam się przekonywać, że nie warto wchodzić w jakiekolwiek związki. I tak prędzej czy później to się tak kończy. Albo rozstaniem albo pragnieniem go i wyjściem z założenia,że lepiej być samej.