Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia_Małgosia

Jaki smartfon?

Polecane posty

Gość Zaciekawiona33
A co to za model City? Pierwszy raz słyszę? Patrze w Komórkomacie i z tego co w parametrach pisze to lepiej dołożyć i Xioami kupić, przynajmniej tak mi się wydaje.

Gość Zaciekawiona33
Ja ostatecznie zdecydowałam się na zakup i Phone 8 na raty. Porównałam ceny w sklepach, w Komórkomacie koszty abonamentów i wyszło, ze lepiej opłaca się kupić telefon na raty i mieć go na kartę bez obowiązku płacenia abonamentu czy innych rzeczy.

Gość gość
ja tak samo. Przeniosłam się do mobile vikings . i jestem zadowolona, zadnych dodatkowych opłat, tylko 29 zł za no limits i 15 gb netu. telefon na raty i wiem za co płace. Telefony w abonamentach to jakiś żart, tyle przepłacać, że im nie wstyd tak oszukiwać

Gość natavien
Ktoś wspominał o City - ja go mam i jak na razie jestem z niego bardzo zadowolona. Jak na jego cenę to spisuje się dobrze, nie mam z nim problemów. Nie zacina się, nie zawiesza, bateria tak trzyma w porządku, zdjęcia też robi ok.

Gość kamillo1
A może http://www.play.pl/telefony/lg/lg-g6/ Lg gq6, którego używam od kilku miesięcy jest dla mnie niezastopiąny. To jeden z pierwszych telefónów który po kilku miesiącach użytkowania zupełnie się nie zacina!

Gość gość
Wychodzi teraz całkiem fajny model Prime 18x9 LTE, ma dobrą cenę i niezłe parametry więc można na niego skuszę :)

Gość gość
Z ciekawych modeli, które ostatnio wyszły to mogę dodać Energy 18x9

Gość gość
To zależy czego się szuka i potrzebuje. Ja mam niedawno kupionego City, który spełnia moje oczekiwania, a był całkiem tani.

Gość gość
ja również polecam samsunga, tylko nie w abonamencie. Bo to jest nieopłacalne, raz tak wzięłam i nigdy więcej. Przepłaciłam tak bardzo, że zrezygnowałam z umowy i przeniosłam się na kartę do MV. Teraz jak mam kupić telefon dla siebie albo dla dziecka, to tylko za gotówkę albo na raty

Gość marianna444
Ja kupiłam sobie myPhone'a City — służy mi dobrze, jestem z niego zadowolona.

Gość Lucynka333
A czy możecie doradzić czym się sugerować podczas wyboru nowego telefonu? Jaka specyfikacja jest najlepsza?

Gość Centek88
To zależy do czego ten telefon potrzebujesz/ Bo jak do dzwonienia, to przecież możesz mieć zwykły. Określ i wrzuć w jakąś porównywarkę.

Gość Lucynka333
A te Xioami są fajne? Bo na Komórkomacie w specyfikacjach wygląda dość fajnie ten model który wspominasz. I za takie pieniądze to by się opłacało.

Gość gość
Ja nie miałem jeszcze styczności z tym modelem. Ale na innych forach ludzie sobie je chwalą. No i cena dość niska.

Gość Lucynka333
No to fakt, że jak w porównywarkę się wrzuci i porówna cenowo to jest różnica. Z tego co widzę w Komórkomacie to coraz więcej sieci daje go do swojej oferty.

Gość Szympansik
Ja tam jednak zdecydowanie wolę wydać więcej i kupić sobie np I Phone, w każdej porównywarce są na pierwszym miejscu.

Gość gość
Ja wybrałam całkiem tani telefon, Prime 18x9 LTE, jak na razie jestem z niego bardzo zadowolona

Gość Lucynka333
iPhone to już wyższa półka, ale faktycznie czasami jak ma się możliwość warto się pokusić. Ale jeśli chodzi i te tańsze telefony to może warto porównać ze sobą kilka modeli porównywalnej cenie i zobaczyć który za tą samą kwotę więcej nam da.

Gość Szaszłyk
Ja dużo słyszałam dobrego o Xioami, nawet jak się wrzuci w Komórkomat to pokazuje go, że jest dostępny w abonamentach.

Gość Lucynka333
No o Xioami jest dość głośno. W Komórkomacie też go porównują z innymi modelami. Może ktoś go testował?

Gość wojtaszko

Duży wybór smartfonów mają w Bestcena.pl, ceny bardzo korzystne, sklep polecam. zamawiałam u nich , sporo można oszczędzić a sprawić sobie nowoczesny tel