Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W moim mieście są plakaty płodów o aborcji

Polecane posty

Gość gość

Jestem zniesmaczona. To jest osobista sprawa każdej kobiety. Dlaczego spółka to taki ciemnogród i nigdzie nie ma tak jak tutaj?

To jest osobista sprawa każdej kobiety. x co nią jest? x . Dlaczego spółka to taki ciemnogród x zmień firmę? cco... co??? pijesz od rana?

Gość gość
Miało być Polska

Gość Pracująca studentka Anka
To jest sprawa każdej kobiety, ale nie szukajmy na siłę wymówek. Ja wpadłam na pierwszym roku studiów pracując jednocześnie i jakoś urodziłam dziecko :)

Gość gość
z Twojego bełkotu można wnioskować ze w firmie ktorej pracujesz wieszają reklamy aborcji

Gość gość
Zgłoś to na Policję - w paru miastach już nakazano ich usunięcie ze względu na art. 51 Kodeksu Wykroczeń, który mówi, że kto „wywołuje zgorszenie w miejscu publicznym, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny”.

Gość gość
Broken leczysz się u psychiatry? Chociaż po Twoich postach sądzę że raczej nie. Dramat, na dodatek tyle wątków zasmieca

Gość gość
Osobista sprawa każdej kobiety... Oczywiście że tak...Ale świadomość mieć trzeba i niech ta kobieta wie jak wygląda dziecko które zdecydowała się zabić.

Gość gość
Jeśli kobieta, która chce poddać się aborcji, jest pewna na 10000000000...%, że nie zmieni swojej decyzji, to tego typu plakaty jej nie przerażą, nie skłonią do refleksji, nie pobudzą sumienia. Spojrzy na nie i pójdzie dalej, robiąc swoje. Wątpię, i to bardzo, żeby taki jeden plakat otworzył umysł kobiety. Chociaż, kto wie, może już gdzieś kiedyś zdarzył się taki cud (lub dopiero zdarzy). U mnie one (jeszcze) nie wiszą.

Gość gość
gdyby to bylo zabojstwo to by byla by za to kara pozbawienia wolnosci , 25 lat lub dozywocie , tyle dostaje sie za zabojstwo , u mniw w miescie zabito 8 latka , oprawca dostal dozywocie , wiec wyjasnij mi jakim cudem aborcja , ktora w wiekszosci odbywa sie w bardzo wczesnym stadium i farmakologicznie w calej europie (oprucz p*******j Polski ) jest calkowicie legalna??

Gość gość
W moim mieście tez jest taki olbrzymi billboard. Wisi przy trasie szybkiego ruchu i z dala już jest widoczny. Ohyda. Może zacznijmy umieszczać plakaty zmiażdżonych zwłok bez głowy, aby zniechęcić ludzi do szybkiej jazdy? Niech ludzie widzą, w co mogą zmienić pasażerów jadących obok. Jeżeli kogoś rajcują takie widoki, to niech sobie wiesza takie plakaty nad łóżkiem, zamiast zmuszać innych do ich oglądania.

Gość gość
Dokladnie, umieszczac plakaty narkomanow , obsranych alkoholikow, ofiar wypadkow itd . Z pewnoscia latem bede w Polsce z dziecmi a one nie sa przyzwyczajone do takich propagandowych widokow

Gość gość
No właśnie kobietom wmawia się i wpedza się je w poczucie winy . I nazywa morderczyniami. Chory kraj. To wspaniale że urodzilas jak wpadlas . Ale są różne sytuacje a tutaj nakazuje się kobiecie rodzić i ona nie ma innego wyjścia. To straszne że nie ma prawa wyboru , mowa tutaj oczywiscie o ciąży wczesnej. A tym które są za zakazem aborcji życzę aby kiedyś znalazły się w takiej sytuacji by musiały stać przed tak trudnym wyborem . Pozdrawiam

Gość gość
Jestem przeciwna aborcji ale wieszanie takich plakatów uważam za przesadę. Przecież na to patrzą male dzieci :(

Gość gość
U mnie w mieście, kilka lat temu też był. Z pomocą kilku osób złożyłam zawiadomienie z art 51 Kodeksu Wykroczeń. Organizacja, która powiesiła banner musiała go zdjąć. Ale był kwik.

Gość gość
Te plakaty nie okazują, jak wygląda aborcja. Aborcja wygląda dokładnie jak poronienie. Embrion/ płód jest usuwany w całości - w jaju płodowym. Zabija go jego własne nierozwinięcie - po prostu nie może przeżyć poza macicą.

Gość gość
A niech wiszą sobie plakaty. Niech was wnerwiają. Ja muszę tolerować czarne protesty lesbo-brzydul. To wy sie gapcie na plakaty.

Gość gość
Jak kiedyś zobaczyłam na zdjęciach uczestniczki czarnego protestu w moim miasteczku to mi sie śmiać chciało. Dosłownie garsteczka osób, a jak się im przyjrzeć to były jakieś stare baby po menopauzie, których i tak nikt już nigdy nie zapłodni :D i grube lesby. Nikt z normalnych ludzi nie wyszedł. Nikt sie nie chciał być łączony z tymi lesbami :D

Gość gość
"Jestem przeciwna aborcji ale wieszanie takich plakatów uważam za przesadę. Przecież na to patrzą male dzieci :(" Masz racje. Lepiej skrobać jeszcze mniejsze dzieci. Tych mniejszych nie żal.

Gość gość
Czyli uwazasz że zarodek jest dzieckiem?

Gość gość
gość wczoraj Zgłoś to na Policję - w paru miastach już nakazano ich usunięcie ze względu na art. 51 Kodeksu Wykroczeń, który mówi, że kto „wywołuje zgorszenie w miejscu publicznym, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny”. XXXX Tak? To w takim razie w,całym kraju powinny zniknąć wszelkie bilbordy z reklamą bielizny, gdzie widać prawie nagą kobietę z cyckami w skąpym staniku i cieniutkich majteczkach, również wszelkie reklamy zakładów np wulkanizatorskich, mechanicznych, gdzie posiłkują się wizerunkiem kobiety w skąpym staniku lub stroju typowym do łóżka na seks, a także wszelkie inne reklamy gdzie widać męskie ciało, nagi tors i obcisłe slipki, to gorszące, przecież żadna kobieta ani żaden mężczyzna nie wyjdzie tak na ulicę, bo narazi się na mandat, a dlaczego? Bo to gorszące. Ponadto wszelkie teledyski, w których są tego typu obrazki a przecież są nadawane przez cały dzień na kanałach muzycznych , a także plakaty, reklamy w tv, gazecie, internecie. Jesteście śmieszni i niekonsekwentni, bo cenzurę byście nałożyli tylko tam gdzie wam wygodnie, ale dostęp do p****li to się już chce mieć i tu cenzury byście nie nakładali.

Gość gość
*dostęp do por/noli, ale wykropkowało jakby to miało być wulgarne słowo.

Gość gość
"Jestem przeciwna aborcji ale wieszanie takich plakatów uważam za przesadę. Przecież na to patrzą male dzieci smutas.gif " Masz racje. Lepiej skrobać jeszcze mniejsze dzieci. Tych mniejszych nie żal. x Masz rację, pójdźmy dalej i zamieszczajmy na ulicach zdjęcia zamordowanych ludzi i ofiar wypadków, a jak ktoś nie będzie chciał na to patrzeć to wtedy mu powiemy, że lepiej mordować ludzi i rozwalać ich autem po pijaku więc morda w kubeł i patrz na porozwalane trupy... a tak serio to kto powiedział, że popieramy aborcje i lepiej skrobać mniejsze dzieci? czy jak ktos takich widoków nie chce oglądać to znaczy, że jest za aborcją? W pusty łeb się je/bnij popiertolona katolko. Rzygac się juz chce od tego waszego zakłamania i zaboboniarstwa.

Gość gość
P****li nie muszę oglądać, jeżeli mi nie pasuje. Na obrzydliwy plakat muszę patrzeć, bo po pierwsze pojawia się znienacka, po drugie nie potrafię prowadzić z zamkniętymi oczami. Telewizory i komputery maja opcję zablokowania filmów "dla dorosłych", tak aby dzieci tego typu programów nie oglądały. Zablokowania plakatów antyaborcyjnych na drodze nie ma możliwości. Zgadzam się, że wszechobecny seks jest zły. Ale jednego zła nie można usprawiedliwiać innym złem. Jeżeli płód jest człowiekiem, to nie wolno wystawiać jego ciała na widok publiczny bez jego zgody. To jest przestępstwo.

Gość gość
Tak? To w takim razie w,całym kraju powinny zniknąć wszelkie bilbordy z reklamą bielizny, gdzie widać prawie nagą kobietę z cyckami w skąpym staniku i cieniutkich majteczkach, również wszelkie reklamy zakładów np wulkanizatorskich, mechanicznych, gdzie posiłkują się wizerunkiem kobiety w skąpym staniku lub stroju typowym do łóżka na seks, a także wszelkie inne reklamy gdzie widać męskie ciało, nagi tors i obcisłe slipki, to gorszące, przecież żadna kobieta ani żaden mężczyzna nie wyjdzie tak na ulicę, bo narazi się na mandat, a dlaczego? Bo to gorszące. Ponadto wszelkie teledyski, w których są tego typu obrazki a przecież są nadawane przez cały dzień na kanałach muzycznych , a także plakaty, reklamy w tv, gazecie, internecie. Jesteście śmieszni i niekonsekwentni, bo cenzurę byście nałożyli tylko tam gdzie wam wygodnie, ale dostęp do p****li to się już chce mieć i tu cenzury byście nie nakładali. x owszem golizna też mnie męczy na ulicach ale nie porównuj tego do zmiażdżonych ciał malutkich dzieci. jestem w 100% przeciwna aborcji co nie znaczy, że chcę oglądać, zakrwawione zwłoki na ulicy. Nadal nie widzisz różnicy między tyłkiem w koronkowych gaciach, a zmasakrowanym ciałem małego człowieka gdzie oderwane jest pół czaszki, powyrywane nóżki, rączki i poodcinane korpusy? Choćby z szacunku dla tej małej istoty, która była i żyła nie powinniśmy sobie jej wizerunkiem butów wycierać, a jeżeli jesteś tak tępa, że tego nie rozumiesz no to przykro mi ale ja za ciebie braków podstaw etyki nie nadrobię. Widocznie z domu takie chamstwo i prostactwo wyniosłaś.

Gość gość
gość dziś 100% popieram tez jestem przeciwna aborcji jak i piratom zabójcom drogowym co nie znaczy ze chce oglądać ciała abortowanych dzieci albo ciała ofiar piratów drogowych. Po pierwsze jest to dla mnie tragiczny widok, dla moich dzieci również, a po drugie zmarłym tez jakis szacunek się należy no ale najwyraźniej dzikuska w jaskini żyje i nie rozumie prostych zasad społecznych.

Gość gość
U mnie na szczęście nie ma aż tak drastycznych plakatów, jest tylko płód ( w całości) na dłoni. Nie zmienia to faktu, że widok jest obrzydliwy. Wydaje mi się, że takie plakaty nie maja na celu zniechęcenia kobiety do aborcji tylko zwiększenie poparcia dla całkowitego zakazu. Wiadomo, że w tej chwili jest on dośc niski.

Gość gość
Póki katolstwo jest w polsce świętą krową niestety nic się nie da zrobić. Robi to bydło co chce i jak chce. Czwarta władza niestety. razem z muslimami wysłałabym ich w kosmos :D

Gość gość
A mnie sie wydaje, ze ktos chce wreszcie potrzasnac ludzmi, zszokowac ich i sklonic do refleksji, l kazac PRAWDE, BOLESNA PRAWDĘ. Bo tedekikatne sugestie, typu caly plod na dloniach, albo przekaz skladajacy sie tylko z jakiejs przenosni lub samego tekstu nic nie wzbudzal w ludziach. Ja wiem, oburzacie sie, bo widok niesmaczny, ale nie potraficie sie wzniesc ponad to? Moeiw to do tych co sa przeciw aborcji, wzniesc sile nad swoja wygode, zgodnie z zasada cel uswieca srodki. Ludzie niestety sa tak skonstruowani ze czego oczy nie widza tego sercu nie zal. Jak dlugo mozna zamykac oczy zeby udawac ze czegos nie ma? Mnie tez te plakaty nie pomagaja, bo aktualnie jestem w ciazy i jeszcze bardziej jestem wrazliwa. Bilbordy pokazuja zwloki czlowieka po brutalnym morderstwie, moze jeszcze nie ma bilbordow z ofiarami.wypadkow, ale preciez sa reklamy w tv, nie pamietacie ich? Tam tez na koniec pokazuja jak leza zakrwawione ciala z otwartymi ocxami, polamanymi koncxynami, fakt, to sa ucharakteryzowani aktorzy, ale na takim bilbordzie tez moze lezec ucharakteryzowana lalka, a nie prawdziwe dziecko tuz po aborcji.