Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak podbierać się po stracie dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Witam... Mam 17 lat. Byłem z moją dziewczyną od 6 klasy podstawowej do 14 stycznia 2018 roku .. Od tego czasu nie potrafię sobie sam ze sobą poradzić, w niczym nie widzę sensu wszystko jest takie szare i ciemne ... Ostatniego czasu zabranilalem Natali( bo tak miała na imię) nosić krótkich spodenek na wf... Bo ma duży tylek i nie podobało mi się to że każdy chłopak napalal się na nią ... Potem czepiałem się o byle g****a, robiłem kłótnie które nie powinny mieć miejsca... Wyzywałem ją. . czasami szarpnąłem... Wstydzę się tego co robiłem dla niej i tego bardzo mocno żałuję bo teraz zdaję sobie sprawę co jej robiłem... A ona 14 stycznia powiedziała dla mamy. Żeby napisała do mnie wiadomość o treści " daj spokój Natali ona nie chce się z tobą spotykać" Zraniło mnie to... Bo po tych paru latach związku i znajomości? To straszny ból ... Zerwała zemną całkowity kontakt... Zablokowala mnie na FB i innych portalach i na numerze... Tak bardzo mocno ją kocham, planowaliśmy ślub... Własne mieszkanie już za rok a teraz wszystko poszło się je***AC i to wszystko z mojej winy .. ciągle pluje sobie w brodę z tego powodu... Chodzi ona teraz do kolegów na nocki itd, spotka się z nimi.. Czuje się bezradny... Kompletnie jestem załamany... Nie potrafię się uczyć... A mam bardzo dużo nauki.. mam przez to słabsze oceny, chodzę przygnębiony... Próbowałem przez ten czas nawet popełnić samobójstwo... Nie potrafię bez niej żyć.. obiecywaliśmy sobie miłość aż po grób przeżyliśmy ze sobą swój pierwszy seks a teraz to wszystko już z jej perspektywy nie ma sensu... Kazała mi się od niej odj***c ... Rozgaduje w szkole co jej robiłem jaki byłem chamski i teraz mnie wytykają... Naprawdę nie wiem co robic... Czuje się bezsilnych WSZYSTKO mnie dobija.. z psychologiem rozmawiałem ale nie wiele to dało... Jestem po próbie samobójczej... Może ktoś poradzi mi co w tej sytuacji zrobić,? Bo bardzo mi na niej zależy i ja dalej bardzo mocno kocham i nie przestanę... Dziękuję za pomoc :( ...

Gość gość
Ja się nie pobieram i już mi ciezko.

Gość gość
Wymagasz leczenia, nikt normalny nie zabija się z powodu dziewczyny, potrzebujesz pomocy psychiatry.

Gość gość
Sam jesteś sobie winien. Teraz musisz pocierpieć.

Gość gość
Nie jestem winien tej całej chorej sytuacji,urwala że mną kontakt i bardzo mi źle z tego powodu.

Gość gość
Chodzi na nocki do chłopaków? Wtf?

Gość gość
Odkąd od niej wyjechałem a minęło już 2 tygodnie,nie dzwoni i nie pisze,zabrania mi kontaktu ze soba.Co ja mam o tym wszystkim myslec?

Gość gość
Lecz sie dziecko/ Do ksiązek marsz nauka czeka. Masz wode z mózgu pewnie po tatusiu szczeniaku

Gość gość
Po 1 to jest miejsce publiczne i swoją opinię zoztaw dla siebie a takie coś co piszesz jest karalne więc dorosnij pierw a potem się wypowiadaj, mam nadzieję że się dowartosiowales/as Piszę tu bo potrzebuje pomocy a nie słuchać jakiś matek po 30 które mają ciężki okres i wyzywaja na tej stronie, pozdrawiam

Gość gość
znajdź dobrego specjalistę i udaj się na wizytę np do PsychoMedic.pl, które oferuje też wideokonsultacje bez wychodzenia w domu ;)

Gość gość
"A ona 14 stycznia powiedziała dla mamy..." A to po jakiemu jest? jakiś slang z Polski B? Do książek dzieciaku.

Gość gość
gość dziś zawrzyj dupsko i do garów 🖐️

Wypisuj na murach jej imię i że jest cooorfą. Dewaluowanie osoby która nas odrzuciła bardzo pomaga. Każdy psycholog to potwierdzi.