Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Można być przystojnym ale bardzo nieśmaiłym i być samemu sama znam 4 przykłady

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie te osoby miały taka sytuację mieli "koleżanki" w wieku 19-23, z którymi tylko rozmawiali (przestrzegają katechizmu bardzo wierzący) niestety tym dziewczynom w każdym przypadku się nudziło się średnio po 6-12 miesiącach i znajdywały zdecydowane osoby do związku i po 3-5 latach powychodziły za mąż, a oni w depresji po tym rozstaniu do tego od zawsze wszyscy strasznie aspołeczni (urodzeni pesymiści bez poczucia humoru) i miały lata teraz ci goście mają 29-31 lat i dalej są sami... Jednym słowem mieli swoją szanse..., ale dlaczego życie dało im tylko 1 szansę??? Bo co bo chorobliwie nieśmiali???? To aż tak odrzuca, skreśla??? Wiem też ze tylko 1 z nich zrobił prawko i tylko 1 pracuję na stałą umowę, wszyscy mają studia pokończone ale pozostali 3 na umowach zlecenie i przeplatają to z bezrobociem...

Gość gość
Ja tak mam i musze konia czepać kurdę:-( :-P

Gość gość
no i co z tego niby wynika? przecież to dobrze, że takie peesdy się nie mnożą i nie przekazują swoich wybrakowanych genów

Gość gość
A dlaczego niby peesdy bo są nieśmiali to od razu peesdy??? A to jest jakiś wyznacznik człowieka??? To rozumiem że wg ciebie nie peesdą jest ktoś kto po buracku wyraża swe myśli taki wieśnaiczek cwanaiczek co ma wyj****e na kazde prawo??? Taki ma być człowiek ze był czlowiekiem wg. twojej definicji???

Gość gość
Dokładnie popieram wpis wyżej dziwny jest ten świat w którym, zeby być "człowiekiem" trzeba pokazać że jest się antysytemowcem, np. wydrzeć mordę na pracodawcę który podsuwa nam zlecenie i najniższą krajową, a lbo po chamsku z d..y zarywać panny na proste teksty i z d...py mówić "cześć, umówisz się ze mną na kawę?" bo niby "korzystamy z wolności" i niby jest to "wyraz inteligencji"

Gość gość
Kolejne przykłady: Na rozmowie kwalifikacyjnej należy udawać małpę cyrkjową, pajaca, klałna aby tylko dostać umowę na stałą pracę...

Gość gość
a ty jesteś tak durny że tylko te dwie skrajności rozróżniasz? otóż więkoszość ludzi jest zupełnie normalna, a nie taka jak opisujesz i normalnie w społeczeństwie funkcjonują bez "wydzierania się" to że ty jesteś peesdą, która boi się gęby otworzyć i przemyka pod ścianą nie znaczy, że to jest normą, a ty jesteś "porządnym facetem". otóż jesteś zwykłą, zahukaną, wybrakowaną męską peesdą, która nie powinna się mnożyć

Gość gość
ja prdl:D co post to alternatywna przyna;leznosc partyjna bohaterów lirycznych. czekam az sie pojawia reklamy zelu na odciski

Gość gość
Witam temat mnie ciekawi bo ok. 7 lat jestem już sam, a zauważyłem naprawdę jedna niezmienną rzecz: Sami są tylko ci co nigdy nie łamią schematów zawsze działają konwencjonalnie i według wytycznych (podobno są w slangu nudni) na z takimi w dłuższej perspektywie czasu ŻADNA kobieta nie chcę utrzymać bliższej (nawet przyjacielskiej już )znajomości Proszę nie mówcie że tak nie jest bo przerabiałem to już 4-krotnie w ostatnich latach, najpierw jest fascynacja dużo się ze sobą piszę i o wszystkim, ale dziewczyny szybko się tym nudzą , widać nie lubią rytuałów i prostych schematów, i coś ie dzieję dalej? Kontakt ogranicza się do krótkich odp. , aż potem odp. na 10-tę pytanie, aż zanika lub robi się płytko koleżeński (odzywanie się od wielkiego dzwonu i tylko gdy jest sprawa)

Gość gość
"dlaczego bóg dał im tylko jedńą szanse" xxx zeby tobie dać 11 szans to chyba w miare oczywiste ze to tobie da szanse a nie kolesiom od katehizmów

Gość gość
a nie uważasz, że w tym ujęciu ich zachowanie równiez jest schematyczne? jeżeli widzisz siebie w roli błazna dostarczajacego rozrywki damom żeby im sie nie nudziło to możesz nawet im recytowac romea i julie pod wodą. c***j mnie to obchodzi.

Gość gość
ja również miałem problemy z poznawaniem kobiet płci odmiennej wynikające z chorbliwej nieśmiałości spowodowanej bolesnymi odciskami. Na szczęście koleżanka poleciła mi konopną maść na odciski kupioną tutaj https://www.vitolog.pl/pl/p/Masc-konopna-na-odciski,-zrogowacenia,-modzele,-nagniotki-z-konopii/5038?gclid=CjwKCAiA8vPUBRAyEiwA8F1oDPlZUFnc9TRR8dl6YC_IGZPIq5o7fl6hgW1Rp50DmpIuzRtx8LIMIxoC0gMQAvD_BwE Od tego czasu moje życie zmieniło się o 180 stopni, mam piękną żonę, firmę, jeżdżę Porshe i podrywam chętne małolaty

Gość gość
w hollywood za robienie głupich min biera panie cięzkie pieniądze. nie bede ludziom chleba koorfa odbierał. niech se damy kupia 4k ultra HD okno na swiat.

Gość gość
óp

Gość gość
óps

Gość gość
up