Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle slysze, ze mam szerokie biodra

Polecane posty

Gość gość

Jestem szczupla, figura gruszka. Wkurza mnie ciagle porownywanie kolezanek jakie to one sa waskie w biodrach, a ja szeroka. O co im chodzi?

Gość gość
O zazdrosc Zazdrosne suki

Gość gość
Kto porównuje? Jak kobiety, to się nie przejmuj, one myślą, że lepiej być wąską. Niestety, udowodniono, że na ogół faceci podświadomie instynktownie wybierają szersze bioderka

Gość gość
Masz talie wąską ? Jesli tak to zazdroszczą ci figury

Gość gość
Masz prawdziwa kobieca figure a faceci szaleją za takimi , nie sluchaj glupich bab

Gość gość
Jeszcze sie taki nie urodził co by kazdemu dogodzil , podkreślaj talie

Gość gość
Baby sa glupie

Gość gość
Wąską talie to mają dziewczyny z gimnazjum to powinnaś być tam szersza o kilka cm

Gość gość
Wąska talię ma większość kobiet. Co to za bzdury? Nawet jeśli masz biodra jak szafa to komentowanie tego jest nie na miejsu.

Gość gość
Nieprawda ze wiekszosc kobiet , wiele kobiet jest szerokich w talii

Nie wiem jak inni ale jak dziewczyna ma wąskie biodra niezbyt mi sie podoba. Kobieta powinna mieć kształty a nie wyglądać jak robiona od linijki

Gość gość
Zgadzam się powyżej. Od zawsze kobiety z szerokimi biodrami były najbardziej pożądane i atrakcyjne w społeczeństwach. Prawdziwi mężczyźni to wiedzą i potrafią to zauważyć ;)

Gość gość
Tylko ze szerokie biodra to za mało. Trzeba być proporcjonalna do tego bo wówczas wygląda się ohydnie. Znałam dziewczyne która ogólnie byla szczupła ale biodra miała mega szerokie i wyglądało to fatalnie. Muszę przestać jeść bo zaraz ja tak będę wyglądać :(

Gość gość
Najlepiej jak facet chce mieszkać z gruba bez talii, mieć synka z chuda bez talii, obie nimfomanki a nachodzic bez jej zgody klode klepsydre z talia i biodrami, i proporcjonalnym biustem. A potem grozić tej ostatniej, że wystawi ja do zbiorowego gwalcenia przez meneli, bo ona go ośmiesza mówiąc o nim prawdę i mieszając mu szyki w manipulowaniu gruba. Ela, debilu nie boi się, człowiek może przeżyć wsxystko, grunt to hardo patrzeć w twarz oprawcy i gnoić go, i mieć gdzieś jego groźby. Gdyby ciebie spotkało to co jej zgotowałeś juz byś kiwał się w psychiatryku z cieknacą ślina z ust z głupim grymasem na twarzy tempo wpatrzony w ścianę. Wiec daruj sobie groźby, psychopato, bo nie wiesz co ciebie jeszcze czeka i twoje robaczki i żabcię, za to ze zadają się z takim jak ty, mają córki, wnuczki a karma jest wredna suka, jak sam.mawiasz.

Gość gość
Też to ciągle słyszę i ciesz mnie to. Uwielbiam swoje biodra, swoją talię, swój biust. Mam świetną figurę, oczywiście moim zdaniem, a zdanie reszty świata mam w nosie. Polecam, bo będziesz o wiele zdrowsza. Pamiętam jak się głodziłam, chciałam ważyć 49 kilo, mieć przerwę między udami i podobne bzdety. teraz wiem, że siłą mojej kobiecości jest pewność siebie i kocham moją dupkę. Co z tego, że jest duża. Jest moja, więc z automatu z******ta. :D Łatwiej się tak żyje.

Gość Adrian

Szerokie biodra nawet jesli szpecą, to i tak dla wiekszosci facetow podświadomie są cechą płodności. I tak to lepsze niż zbyt wąskie jak u faceta.