Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzależnie od kafeterii

Polecane posty

Gość gość

Mam tak raz na około rok ze na kilka-kilkanaście dni wchodzę na kafeterie bo na swój sposób fascynuje mnie głupota użytkowników tej strony. Od kilku dni czytam te wypociny i czasem sie śmieje a czasem pukam w głowę bo nie mogę uwierzyć ze ja żyje wśród tych debili. Czy jest tu jakiś admin ktory moze zablokować mi dostęp do tej strony po IP czy cos? Wolałbym bardziej produktywnie spędzać czas. Bardzo proszę. Chyba, że ktoś ma inny pomysł bo nie umiem sobie poradzić a bardzo chciałbym juz nigdy nie wchodzić na te stronę.

Gość gość
Niektorzy zapracowali na bana, wiec mozna. Ban chyba tylko uniemozliwia pisanie, czytac jednak wolno ile sie chce. Nie wiem, czy cie to urzadza ;)

Gość gość
Odetnij net.

Gość gość
Tego się właśnie obawiałem. Chciałbym mieć zablokowany całkowity dostęp do tego portalu.

Gość gość
Ale ban na ip w praktyce nie działa :( terapie antyuzależnieniowe też nie 😭

Gość gość
Śmieszne :) internetu potrzebuje, tej śmieciowej strony nie

Gość gość
Coś za coś.

Gość gość
Aha czyli przeraża cie głupota innych, a sama taka mądraaa, a nie wiesz co zrobić, żeby sobie wejścia na kafe zablokować. No toś się popisała downie :D

Gość gość
Jesteś idealnym przykładem ten głupoty :D :D :D

Gość gość
Mozna zablokowac dostep do okreslonej strony z danego komutera, w tym wypadku z twojego. To latwe. Problem w tym, ze jesli sama sobie zalozysz blokade, to bedziesz wiedziala jak ja zdjac .

Gość gość
Kurwa ludzie czy wy jesteście poważni? No to chyba logiczne ze jak sam sobie założę blokadę to będę wiedział jak ja zdjąć

Gość gość
Ale masz problem. Narzucaj c*****i to cię zablokuja. Albo stalkuj.

Gość gość
Nie zamierzam robić ludziom krzywdy tylko po to żeby zablokowali mi dostęp do strony

Gość gość
Chamowaty gość dziś : to nie bylo do ciebie. Skoro dziewczyna nie wie, ze mozna zablokowac u siebie strone, to trzeba jej wyjasnic jak to dziala. Skoro ty wiesz, to swietnie, ale nie musisz robic bydla na forum i rzucac k..... jakbys wylazl prosto z chlewa.

Gość gość
Spójrz na to z tej dobrej strony. Wchodzisz bardzo rzadko to duży plus, możesz się pozbyć wszelkich kompleksów i dowartościować czytając tych debili to już bardzo duży plus.

Gość gość
JA Jestem autorem tego wpisu. Przecież pisze o sobie w męskiej osobie.

Gość gość
I to jest świetny komentarz! Faktycznie jeśli z tej strony na to spojrzeć. Masz racje, wielkie dzięki :) serio

Gość gość
rozbawies mnie użytkowniku ja od kilku dni znów jestem na kafe po dłuuuugiej przerwie wchodze czasem, by zobaczyc czy cos sie zmienilo, kiedys bylam uzalezniona w prawdziwym znaczeniu tego slowa, kilka godzin dziennie, dzien czy noc, swieta czy tez nie i łzy

Gość gość
Autorze! Skoro tu jesteś z nami to oznacza że potrzebujesz KONTAKTU Z LUDŹMI.Nie jestem psychologiem ale czytam to i owo w książkach psychologicznych żeby sie doedukować w tej dziedzinie. wiele razy czytałem,że internauci i czatowicze to bardzo często osoby szukające MIŁOŚCI,PRZYJACIÓŁ I SEKSU - czyli każdy z nas po cichu ma nadzieję na spotkanie tu i poznanie fajnych ludzi żeby nie mieć deprechy,smutku i zazdrości,że inni sąsiedzi mają lepiej niż my.Kim są internauci? Niestety ale w 80% to osoby mające ogromne blokady w psychice i problemy w realnym poznawaniu ludzi a co za tym idzie mające ból w sercu,poczucie złości a nawet agresji.Bo każdy kto jest odpechany i niezauważany przez ludzi czuje sie źle.I na kafeterie wchodzą osoby zranione przez życie które mają różne nastroje i trzeba sie z tym liczyć oraz ich zrozumieć.Nieraz miłe słowo do tych osób może zdziałać cuda,bo może to być jedyne słowo jakie usłyszały w życiu. ENJOY YOUR LIFE!

Gość gość
Smutne to co piszesz, ale jest to niestety prawda. Nie znoszę tej strony, ale wchodzę tu szukając jakiegokolwiek kontaktu z ludźmi. Pewnie za kilka dni sie "nasyce" jak zawsze w ciągu kilku ostatnich lat. Cała wstydliwa prawda o mnie. I żeby nie było - jasne ze są tu normalne osoby. Niestety 3/4 to iditoki i koniobijcy.

Gość gość
Tutaj się nie słyszy dobrych słów tylko same hejty. Chyba Ci się forum pomyliło.