Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cały kraj oszalał na punkcie faceta od szczeniaka...

Polecane posty

Gość gość

a jak pis przepychał po nocy kolejne ustawy ktore odarły nas z resztek godnosci i prywatnosci to żeście mordami nie szczekali tylko sie cieszyliscie jak głupie bydło bo ''pićset złotych dajo''

Gość gość
Ja nie, wyje/bane na zwierzęta mam 🖐️

Gość gość
O co chodzi ?

Gość gość
21:26; to musisz być złym człowiekiem, swoją drogą co za paskudne określenie, kojarzy się z jakąś patologią.

Gość gość
Obleśny kibol skatował szczeniaka i zwiał do Szkocji. Teraz wszyscy załamują ręce nad losem tego psa, bo zmasakrował go straszliwie. To jest przestępstwo, prawo w całej Europie zabrania znęcania się nad zwierzętami, człowiek który łamie prawo zostanie osądzony i skazany. Nikt nie oszalał, porządek musi być. Zwyrodnialcy to zagrożenie dla wszystkich, każdego mogą uszkodzić i wszędzie, więc lepiej, żeby takie coś trafiło do pierdzą albo psychiatryka :-(

Gość gość
Do pierdla z nim, niech nie chodzi po ulicy, jeszcze kogoś okaleczy

Gość gość
Biedne zwierzątko..:( małe..:(

Gość gość
Dziecku bezbronnemu taki może krzywdę zrobić, wszystko mu jedno kogo uszkodzi, zwyrodnialec :-(

Gość Donarskicwl
Wyjabne mam na polityke, a szczeniak kochany, skrzywdzony przez ciote bez jaj, bo prawdziwy mężczyzna nigdy by takiej istoty nie skrzywdzil. Mam nadzieję że ten cwel sie powiesi wkrótce albo beda go torturowac. Zycze mu piekla na ziemi i po smierci

Gość gość
gość dziś Prawda..:( A skoro to kibol to zrobił już krzywdę niejednemu człowiekowi, nawet jeśli innemu kibolowi, to widać, że krzywdzenie ludzi nie jest jemu obce. A zwierzątka też bronić trzeba, biedne stworzonka, ranione przez niemoralnych oprawców. Małe, zakrwawione foczki odzierane żywcem z futra, masakrowane delfiny, dźgane i mordowane słonie i nosorożce jedynie dla kłów, bite, brudne i głodzone konie, umierające we własnych odchodach.. masakrowane pieski i kotki, uff dużo tego.. ;(

Gość gość
Taki kibol ze pewnie na ustawke nigdy nie poszedl gdzie taka gruba parowa bilaby sie z prawdziwymi mezczyznami

Gość gość
Takich jak on określa się mianem "damski bokser", bija zawsze słabszych, ot ich siła i odwaga. Wyżył się na kilkumiesięcznym szczeniaku, to już sku)wiel na maksa. Psiak ma przerwany kręgosłup, od połowy nie ma czucia i paraliż tylnej części. I to nie ma znaczenia, że to pies, a nie dziecko (jak niektórzy w necie podkreślają) tu chodzi o to, że ten sku)wiel to sadysta bez uczuć, a teraz widać że tchórz ku)rewski, uciekł z kraju i się ukrywa. Nie mam nic przeciwko temu, żeby go jacyś dorwali i potraktowali go tak jak on psa.

Gość gość
awanturował się, a żona z dzieckiem uciekła do krewnych. Drań wyżył się na psie, zwierzę umierało skatowane jak żona wróciła, drań uciekł, tak pisali na interii. Psinę udało się niestety uratować, będzie kaleką poruszającą się na psim wózku do końca życia