Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Dzień Kobiet co myślicie

Polecane posty

Gość gość
Ze to przeżytek i tylko pantoflarze z rurkowcami beda biegać z kwiatami :)

czy uwazacie ze w tym dniu tylko mezczyzni kobiet powinni robic im preenty itp. ?? jakos dnia mezczyzn sie nie obchodzi, a do rownouprawnienia te krzykaczki w "dniu kobiet" są pierwsze! jednoczesnie na co dzien faceta majac za "G" i wykorzystujac gdzie tylko mozna by sie wyreczac np. w pracy normy ciezarow sa jakos wyzsze dla mezczyzn, tego nie chcą juz widziec?! ze za ta samą kase facet zapiertala bardziej niz one?!

Gość gość
A dla mnie moment by spotkać się z kobietami i świętować , obgadać przy winie, poswintuszyc . Tylko w doborowym towarzystwie prawdziwych kobiet. O tak będę świętowała ! A od mężczyzny kwiatka tez przyjmę . I dobrz mi z tym.

Gość gość
karol jako gej masz najwiecej do powiedzenia, bo wiadomo, ze kazdy pedalujacy nienawidzi kobiet

tak, mam do powiedzenia bo jakos ode mnie tez tego wymagacie choc nie jestem Waszym swiatem! ;) ostatnio jednakw robocie slysze od Was ze "powinienem przygotowac duzo kasy na ten dzien" phi. to WY sobie przygotujcie TYLE SAMO na DZIEŃ MEŻCZYZNY! bo jest rownouprawnienie w koncu :P :-) poza tym, nie mialbym/nie mam powodu by Was nienawidzić, bo i po co. jestescie mi w koncu obojetne jak przyslowiowa bura suka. :) oj, lubie pedałować, rower to mój ulubiony pojazd :)

Gość gość
Urazony gejek :D

Gość gość
''Bura suka'' mówi samo za siebie i znaczy nienawisc Ja prezentow od nikogo nie oczekuje, nawet kwiatek mi niepotrzebny

Gość gość
22:22 za to kwiatka niejednemu podarujesz ;)

Gość gość
Ja zawsze obchodziłam Dzień Mężczyzn... ale nie w pracy Podobnie w Dzień Kobiet nigdy w życiu nic od obcego nie dostałam BTW jak pracowałam w sortowni, to tyle samo kasy dostawałam za tonę co faceci... więc co ty pierniczysz...

gość dziś "Bura suka" było odniesieniem do psa, a raczej jego suki, tj. samicy, kobiety. Skoro nie jestem hetero...no ale myślenie nie jest Twoją mocną stroną. Nie potrafisz się domyśleć i trzeba Ci tłumaczyć jak dziecku.