Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Faceci hetero wiecej od zycia zawodowego wymagają jak faceci homo

Polecane posty

gość dziś Też tak sadze. Ten ktos chyba te badania prowadzil, jak sam napisal/a, w jakims gejowskim getcie. Zresztą, sądząc po tym co pisal/a ma sie wrazenie ze zyje w duzym miescie i swe obserwacje i wnioski opiera na tej podstawie. Ja ZAZNACZYLEM na poczatku tego watku zeby nie odnosic do tego.....ale gdzie tam. Polacy, jak to polacy nie mają szacunku do nawet do siebie, a co dopiero innych.

gość dziś Ja oczywiscie z moją wrodzona antyspolecznoscią i brakiem materializmu wybralbym to drugie. Nowe. Na zadupiu. Bez kredytu. ;) A jednak geje uciekają od takich miejsc do centrow miast, wiec są materialistami? :D

Gość gość
Jedyne, co jest inne na wsiach, to wzmożona presja rodzinna i niemożność odcięcia się od znajomych. To może sprawiać, że niektórzy nie chcą się ujawniać w tzw. środowisku naturalnym. Ale to nie znaczy, że ich tam nie ma...

Gość gość
"gość dziś 10% razem z biseksami, of course." x sranie w banie i nadal wyolbrzymione dane :O nieadekwatne do badań

Gość gość
Też się nad rzeczonym zadoopiem zastanawiam. Wymagałoby to ode mnie większej ilości planowania. Ale są kawalerki z ogródkiem :D

gość dziś Nikt nikomu nie kaze zyc z rodzina i podlegac jej presji. W pewnym wieku, niezaleznie od plci i orientacji takie zycie jest juz patologią i toksyną dla obu stron. Ty zyjesz bez znajomych..?

Gość gość
No z tym zawyżaniem statystyk to oni już są śmieszni. Na jakiejś gay friendly stronce ostatnio czytałam, że 30% facetów doświadczyło seksu z innym facetem :D Ja pierd... Oni naprawdę myslą, że będą traktowani poważnie tak zakłamując rzeczywistość? :D I tez mam kilku kumpli gejów, którzy również żalili się, ze w realu (jedynie w necie) nie mogą spotkać żadnego geja i że nawet ci mocno metroseksualni faceci prawie zawsze okazują się hetero (nawet nie bi), więc te 10% to jest mooocno naciągane.

Gość gość
Nie, a skąd. Po prostu od jakiegoś czasu starannie ich selekcjonuję. Niektóre znajomości zerwałem. Nie potrzebuję wielu znajomych, ale chcę mieć wokół siebie ludzi, na których można liczyć.

Gość gość
gość dziś To jest realne. Obecnie jest moda na kolekcjonowanie różnych... wrażeń i doznań.

Gość gość
w realu geje najczęściej poznają się... w klubach dla gejow ;) ponoć wśród facetów tańczących balet jest bardzo duży odsetek gejów

Gość gość
kobiecykarol - a byłeś kiedyś w gay klubie? może wybierz się tam?

Od kilku juz lat to odczuwam dobitnie i od kilku lat mysle intensywnie nad zmianą. Nie ulegam juz presji rodziny czy znajomych. Odcialem pewne relacje ii znajomosci, usunalem wiele osob. Wlasciwie moge powiedziec ze czuje sie wreszcie wolny, jak zawsze chcialem. Choc nie mam prawie w ogole znajomych, to znaczy mam, ale nie utrzymuje stalego kontaktu. Nie toleruje ludzi toksycznych, choc niektorych jeszcze musze np rodzina, ale to ma chyba kazdy gej w Polsce, ktory utrzymuje z nią jakikolwiek kontakt. Moja rodzina i tak nie jest taka najgorsza jak czasami sie slyszy gdy rodzina wyrzuca dziecko z domu przez odmienną orientacje. Moze dlatego ze ja od dziecka bylem odmienny a z czasem dostrzezono ze rowniez w ten pozytywny sposob bo wiele "wad" okazalo sie mymi zaletami?

Nie bylem i jakos nigdy mnie nie ciagnelo do zadnego klubu, tymbardziej konkretnej branzy. Raz bylem na grupie wsparcia, ale od razu dostrzeglem ze nie tego szukam i potrzebuje w zyciu. Nie szufladkowania i robienia z siebie czarnej owcy. Teraz w ogole nie mam ochoty na jakiekolwiek kontakty poza zawodowymi i czuje sie spokojnie, bezpiecznie i dobrze z tym. Czuje sie wolny i niezalezny bo nikomu prywatnie nie podlegam.

Gość gość
"To jest realne. Obecnie jest moda na kolekcjonowanie różnych... wrażeń i doznań." Błagam, bądźmy poważni.

Gość gość
Jestem poważny. W internecie jest mnóstwo ofert trójkątów, wielokątów i figur wielorakich, a na stronkach dla gejów - pełno biseksów, "ciekawych", żonatych, w narzeczeństwach i księży.

Gość gość
Zresztą to nieistotne. Nawet gdyby to był 1%... co z tego? Trzeba próbować osiągać to, czego się chce. Nawet jeśli inni myślą, że to nierealne.

Gość gość
Wiesz, ofert erotycznych w stylu sado-maso tez jest multum, ale jednak to nadal niewielki odsetek społeczeństwa ;)

Gość gość
karolek rano wstaje do pracy filip

Gość gość
a ja nie XDD

a ja tak. wstawanie rano to najwieksza tortura jaka istnieje.

Gość gość
ja nie wstaje rano to nie wiem