Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Faceci hetero wiecej od zycia zawodowego wymagają jak faceci homo

Polecane posty

gość dziś A mnie sie wydaje ze Tobie sie wydaje ze ja zyje w jakiejs rownoleglej, blizej nie okreslonej złudnej rzeczywistości w ktorej Ty niby zyjesz albo predzej - wydaje Ci sie ze taka jest wszedzie ;)

Gość gość
Dobrze, ujmijmy to w ten sposób - to, że Ty tak nikogo nie poznałeś, nie oznacza, że nie można tak poznawać ludzi. Jesteś gejem, a sam traktujesz innych gejów, jak zwierzęta, o zwierzęcych instynktach i sugerujesz, że żyją wyłącznie w enklawach i gettach, w znakomitej większości wykonują podłą pracę, kiepsko zarabiają i są ulegli. To nic innego jak stygmatyzacja.

Gość gość
Też mi się wydaje, jak Ciebie czytam, że żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości :) ale wolałbym nie przenosić się do Twojej :P

gość dziś nic nie musze, nawet nie chce. Mam juz kota, wiec po co mi suka? Zeby psy narobily jej dzieci ktore ja potem mialbym karmic? :o lubisz robic na innych, to zrozumiale. Skoro jestes heterykiem to taka Twoja rola, nie moja.

Gość gość
Każdy sam tworzy swoją rzeczywistość.

gość dziś Nie wiem gdzie mieszkasz, ale tak wlasnie sądzę po tych postach ze to musi byc jakies getto albo gay village w duzym miescie, a ja nie mam zamiaru sie powtarzac czegos co napisalem i zaznaczyllem nawet podkreslajac w jednym z pierwszych postow tego wątku ;)

gość dziś Nie prawda. Gdyby tak bylo, nie byloby np. homofobii, ksenofobii, rasizmu,a jakoś istnieją pomimo ze ludzie nimi dotknieci ich sobie nie zyczą. :)

Gość gość
Na wsiach więcej osób się ukrywa, ale to też nie jest reguła, bo znam takich, o których wiedzą wszyscy sąsiedzi.

Gość gość
Błąd w rozumowaniu. Wystarczy, że są osoby, które pragną, by one istniały.

Gość gość
Znam sporo bogatych gejów. Zaradni ludzie sa wszedzie bez wzgledu na orientacje. Szukasz wymówki i nie wiesz na co już zwalić.

no i o wsiach tylko pisałem...przykro mi, ze pomijam wasze miejskie laternatywne rzeczyswistosci, ale zaznaczylem to na poczatku.......a.....czytania ze zrozumieniem uczyc nie bede.

Gość gość
Połowę postów napisałeś "ogólnie". Hetero to, a geje tamto. To raz, a dwa, naprawdę sądzisz, że na wsiach nie ma odważnych, zaradnych facetów? Ani gejów mających odwagę żyć tak, jak chcą? Szukasz dla siebie usprawiedliwienia?

Nie znam osobiscie ani jednego bogatego geja, wszyscy sa biedni i zaden nie dorobil sie niczego.Nie mowie tu o p. Biedroniu czy Eltonie Johnie.........................widze ze do niektorych jednak to nie dociera. gość dziś Nie ma, bo tacy nawet jak kiedys tu zyli to juz tu nie zyją. Dla siebie usprawiedliwienia? Skad taki wniosek. Czego szukam napisalem w pierwszym watku. Luzne przemyslenia, ciekawosc swiata i ludzi z punktu biernego, bezstronnego obserwatora. To wszystko.

Gość gość
Hoojje muje dzikie wwęźe .

Gość gość
Jaka kwota miesięczna netto określa wg Ciebie bogacza? Bo bogaczy i ja znam niewielu. W ogóle, bez względu na orientację :)

Gość gość
Czy np. jeśli jakiś gej w wieku 28-29 lat był w stanie odłożyć tyle, że kupuje skromne mieszkanie za gotówkę, oznacza dla Ciebie, że jest biedny, a może bogaty? :D

Gość gość
Brutto czy netto?

gość dziś To jakas odwazna fantazja? :) Nie znam nawet geja w wieku 10+, z wyzszym wyksztalceniem, na stanowisku ktory by zdolal to osiągnąć a Ty piszesz o tym w wieku <30 :) ale za to znam wielu heterykow ktorzy to juz mają w wieku <30 i jest to normalne. Ale oczywiscie, nie dzieki fryzjerstwie, kosmetyce, czy kwiaciarni.. :D

Gość gość
No w wieku 10 lat to ja też nie znam geja z wyższym wykształceniem. :)

Gość gość
musisz sobie znalezc psa, ktory na ciebie zapracuje

Gość gość
"Tylko sam się możesz zastanowić, jakie są powody, że statystycznie rzecz ujmując we wszystkich tych miejscach 5-10% to geje" x 10% geje? buahahah, chyba tylko w sfałszowanych statystykach lgbt :D może zaraz 30%? :D geje to 2-3%, a nie 10%, co za bzdury i lewacka propaganda :O

znam nauczyciela z 15 letnim stazem (37l.) w pobliskiej miescince w tym wieku i mieszka w starym bloku z prl 2-pokojowe mieszkanie w ktorym z jednego pokoju przechodzi sie do drugiego..i co z tego. Znam wiecej heterykow ktorzy mają <30l. i piekne NOWE domy w mojej miejscowosci.

Gość gość
10% razem z biseksami, of course.

Gość gość
No cóż, mnie czeka albo rzeczone PRL-owskie mieszkanie 2-pokojowe z 1 pokojem przechodnim, albo nowa kawalerka na odległym zadoopiu. Albo dwa małe mieszkania na wsi :D Ale przynajmniej bez kredytu :D

Gość gość
Autorze, a jak się mają Twoje obserwacje w kontekście do mojego postu z 23:15? Że geje o wiele rzadziej są materialistami od kobiet?