Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikanika99

Test ciążowy co sądzicie

Polecane posty

Gość Mikanika99

Hej. Jestem 6 dni przed okresem. Czy jak zrobiłbym teraz test ciążowy to mógłby on wyjść czy nie bardzo ? Jakie mieliscie objawy ciąży w pierwszych tygodniach ? Bo mnie bolą jajniki wczoraj praktycznie nic nie jadłam bo nie miałam ochoty. I nie wiem czy zaparcia ze ciągle puszczam "bączki" też może być objawem? Pozdrawiam:)

Gość gość
Na test to zdecydowanie za wcześnie. Ale mnie w każdej ciąży przed terminem miesiączki strasznie się odbijało.

Gość Mikanika99
Kurczę. Czytałam że w 4 tyg można robić już test miałam taka cisza nadzieję..

Gość gość
No i co. Zrobisz tak wcześnie to jak nie wyjdzie i tak będziesz gadala, że może za wcześnie i nie wyszedł. Po co ten pośpiech? Odczekaj do kilku dni po terminie miesiączki.

Gość gość
Nie radzę robic testu przed dniem spodziewanej miesiączki. Sa testy wcześnie wykrywające ciąże, ale możesz byc w ciąży biochemicznej - wtedy bedzie tylko płacz, a tak nawet sie nie dowiesz! Poczekaj

Gość gość
Autorka nie pisze tu tylko o tescie,ale również O objawach:) mnie bolo podbrzusze :)

Gość gość
Ja nie miałam żadnych objawów. Na test jest według mnie jest za wcześnie. Zrób jak miesiączka będzie się spóźniać.