Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość Polek woli wydawać pieniądze na ciuchy i paznokcie zamiast

Polecane posty

Gość gość

pielegnacje cery, włosów, figurę? Bo zauważyłam taka tendencje, że Polki czesto maja zniszczone cery, pomarszczone itd., ale paznoknie przedluzone, czy mase ciuchow :O Na szczęście nie wszystkie ,ale wiele Polek tak robi. Albo zamiast w kremy pielegnacyjne to nawala kilo makijazu...

Gość gość
I w ogóle większość słowianek tak robi czyli Polki, Ukrainki, Rosjanki... Dlatego w młodości są ładne, ale szybko sie starzeją. Ostatnio czytam sporo o azjatyckich pielegnacjach skóry i czytam ksiazke " sekrety urody koreanek" i ich filozofia dbania o skore jest zupelnie i inna niz nasza

Gość gość
Po czterdziestce bywają szzczupłe ale bez grana mięśni sflaczale i obwisle, potem robia sie grube i nazywaja swoje figury kobiecymi. Jedne i drugie wola wizyty u kosmetyczki i fryzjera niz pot plynacy z czola, bo to pierwsze nie wymaga wysilku a maja przyjemnosc .

Gość gość
A ja jestem w trakcie chudniecia,nie mam jedrnego ciala ale nad tym pracuje cwiczac.W tym roku koncze 40 lat i nigdy sie nie maluje.A wygladam z 8 lat mlodziej , nauczycielka syna jak zaszlam do szkoły to spytala kim ja jestem siostrą?jak odpowiedzialam ze mamą to spytala czy nie za młodą.Jedyny minus ha ha ze ci co mnie nie znaja to mysla ze w 15 lat urodzilam.Dobre ,naprawde ludzie po wygladzie oceniaja czesto bardzo mylnie.

Gość gość
09:16- ok, kosmetyczka czy fryzjer tez nie są złe. Ale np. dziwią mnie kobiety, ktore maja mega zmarszczki, albo cere w fatalnym stanie, figure kompletnie niewysportowana, ale za to paznokcie zrobione profesjonalnie... Ja np. wydaje sporo na pielegnacje cery, choc maluje sie delikatnie i chodze do fryzjera. Ale np. nie mam jakos bardzo duzo ciuchów, czy nie robie paznokci u kosmetycznki bo cos za cos :P I te paznokcie wydaja mi sie zbedne bo sama je pielegnuje za o wiwle niższą cene, a te tipsy moim zdaniem wcale nie upiekszaja w zaden sposob.

Gość gość
Albo np. po co miec cala szafe ciuchow? Ja mam kilka ladnych bluzek, spodnic, sukienek i co sezon cos tam sobie dokupuje i to mi w sumie wystarcza, ale znam kobiety, ktore maja doslownie cale szafy ciuchow, ktorych nie nosza

Gość gość
Ja chyba wolę naturalne zmarszczki , które pojawiają się z upływem czasu nie możemy ich usunąć swoim zmotywowaniem czy silną wolą, jedyne co pomoże to wstrzyknięcie toksyn do organizmu albo naciągnięcie i wycięcie zbędnej skóry poddając się lifftingowi a w przypadku zachowania zdrowej sylwetki wszystko jest w naszych rękach i zawsze możemy być sprawni fizycznie i szczupli. To naprawde jest możliwe i zależy tylko od preferencji : nażreć się i być zadowolonym czy cieszyć sprawnością fizyczną i być zadowolonym jeszcze bardziej :-p

Gość gość
dziś figura wysportowana jest aseksualna i nie kobieca powinna mieć troche tłuszczyku na ciele żeby mieć kobiecą figurę

Gość ja_Dyzio
młode wdowy po górnikach lub wypadkach komunikacyjnych nie obarczam tym problemem , mają swoje sprawy ale coś Wam opowiem dziewczyny, kobiety i konkubiny , od kilku lat zauważyłem pewną ciekawostkę u kobiet nawet bardzo młodych , najczęściej w komunikacji miejskiej, typu metro , autobus , tramwaj, czyli kobiety z telefonami, smartfonami, tabletami itd. , ze słuchawkami na uszach , Wy kobiety oczywiście nie widzicie siebie i własnego zachowania ale wielu facetów obserwuje kobiety , zwyczajnie aby się nasycić pięknem kobiety i podziwiać , wiele z Was powie - i po cholerę się gapisz frajerze ? masz rację kobieto ale z tego patrzenia i podziwiania płyną pewne wnioski, czyli: - kobieta wygląda powiedzmy na 18-20 lat, zajmuje miejscówkę w metrze, z torebki wyjmuje telefon, smartfona , tablet, podłącza słuchawki , słucha radia lub muzyki, za moment dzwonek i rozmawia z jakimś Karolem lub innym Robertem i cały czas marszczy czoło, gawędzi o pierdołach i marszczy czoło, blablabla i marszczy czoło jakby spięta była, jakby rodziła lub była w nerwach i stresie , blablabla i marszczy czoło , wyjmuje książkę z torebki i czyta , marszczy czoło , ogląda fotki albo wiadomości w necie i to samo , tak postępuje setki, tysiące kobiet w komunikacji miejskiej i nagle popatrzy do lustra przerażona skąd te zmarszczki na czole , ratunku, gdzie mam krem ?

Gość gość
Nie zauważyłam. Ja wydaje K na to i na tamto tyle samo.Figurę mam super,a włosy błyszczące mocne do pasa.Nie wiem gdzie ty mieszkasz ..

Gość gość
Wiec rozwiazaniem jest pusty bezmyslny wzrok, tylko nie kazdego na to stac

Gość gość
ja_Dyzio dziś Haha w punkt, na szyję to zachowanie również wpływa nie korzystnie ;)