Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem załamany tym jaka kwotę państwo pobiera z mojej pensji.

Polecane posty

Gość gość

I wściekły. To jest masakra. Nie życzę sobie tego, ale nie mam nic do powiedzenia. Naprzeciw mnie mieszka rodzina, która nie przepracowała ani dnia w życiu, tylko chleja, dra ryje i cpaja, a jak policzysz kasę która idzie na zasiłki dla nich, na 500 plus i na pomoc z MOPSU to wyjdzie 3 średnie krajowe. To jest p******e.

Gość gość
dlatego ja dluzej nie wytrzymalem i wyjepalem do Niemiec, zarabiam tykle ze zyje jak krol i jeszcze odloze a nie jepie jak niewolnik na jepanych dzieciorobow i chleje

Gość gość
ale w Niemczech uchodźcy, co po 2 żony i stada dzieci mają też za darmo wszystko dostają, więc jest remis. Każdy kraj ma swoich darmozjadów, żadna praca nie pasuje, języka się nie nauczą, tylko na socjalu i jeszcze źle

Gość gość
Ale tam przynajmniej kto pracuje ten zarobi tyle na ile zasługuje.

Gość gość
i dlatego gdyby się pojawił jakikolwiek polityk, który zlikwidował by cały ten socjal, pozamykał gopsy, mopsy, polikwidował wszelkie zasiłki, zapomogi, dodatki itp. itd. to ma mój głos Niestety nikt nie ma na to jaj, ani szans w tak chorym systemie jak demokracja. Powinna obowiązywać zasada kto nie pracuje ten nie je. I nic za darmo

Gość gość
Nie ma na kogo głosować. Gdyby ogłosił, że za darmo umarło to ma mój głos jak w banku. Niestety inni wolą wierzyć w bajki i w cuda, a jeszcze chcą brać kasę za nic. Nic nie robić i dużo zarabiać. Ja wierzę, że jak ktoś nie jest leniem i ma 2 ręce, chęć do pracy poradzi sobie ☺

zamiast dostawac 2500 to dostaje 1500 bo 1000 odtraca panstwo na poczet wszelakich beneficjentow zapomóg. to jest tzw. ''minimalna krajowa'' za ktora mam niby ''zyc'' phi. chyba wegetowac..