Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne rzeczy, byłam całe zycie brzydka, od 28 r.ż stałam sie ładna

Polecane posty

Gość gość

i jak kiedyś trzymałam sie z daleka od facetów bo mnie wyśmiewali tak teraz się trzymam z daleka, bo jestem dla nich mięsem i nie obchodzi ich mój intelekt i wnętrze, ostatni mi mówił "nie musisz nic robić tylko ładnie wyglądać" i nie zmieniłam sie w cytatą blondynkę w mini w wyzywajacych strojach, niczego sobie nie wypełniałam stałam się bardziej kobietą w stylu Więdłochy https://www.zeberka.pl/img_new/galerie/2015/2093/80e92576.jpg ja nie wiem, mężczyźni przynoszą mi tylko ból nie jestem też tępa, wręcz przeciwnie jak z nimi postępować? boję się ich

Gość gość
Gratuluję, teraz będziesz spławiać po kolei wszystkich dupków z gimnazjum. Cudowne uczucie...:)

Gość gość
A jeszcze cudowniejsze jest to, że kobieta jak wino.... Im starsza, tym lepsza. Tak trzymać

Gość gość
Nie jestem mściwa;). Załamujące, nie wiem co gorsze być wyśmiewaną czy być mięsem. Jednak bycie wysmiewaną było bardziej bolesne, ale bycie mięsem pozbawia wszelkich złudzeń co do istnienia miłości.

Gość gość
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć, kobieta ma najwięcej uroku między 16 a 23 lata a Ty piszesz, że od 28 stałaś się ładna. Kobieta jest jak czereśnia, najlepiej smakuje zaraz jak dojrzeje.

Gość gość
Podobno jest najsilniejsza. Zobaczymy

Gość gość
Tez byłam brzydka a teraz sama bym siebie zerznela.cala noc

Gość gość
Właśnie z wiekiem jestem ładniejsza. Nalezy wyrzucić z głowy wszelkie ogólniki typu: "każda kobieta to, każda kobieta tamto" Trzeba mysleć samodzielnie.

Gość gość
A na starość będziesz startować w mis świata.

Gość gość
Nie. Na starość będę pić z mężem kompocik

Gość gość
Tak :) A teraz proszę kogoś mądrego o wypowiedź :)

Gość gość
Do ilu lat można?80?

Gość gość
Rozumiem Cie autorko, bo tez zauważyłam że pięknieje z wiekiem. Co prawda powodzenie miałam zawsze ale im jestem starsza tym lepiej wyglądam. Może dlatego, ze po prostu teraz wiecej wiem;)

Gość gość
Wierzę w miłość. Napisałam tutaj specjalny wątek, bo jeszcze nie miałam chłopaka ale czekam na tego jedynego i miałam takie marzenie, żeby kiedyś mu to pokazać, żeby przeczytał po latach. Bardzo się cieszę, że kiedy idę w swój świat wracam do tego tematu i czuję miłość której jeszcze nie mam. Fajne sprawa ale tylko dla romantyczek.