Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

w ktorym dniu miesiaca otrzymujecie wyplate przelewem na konto?

Polecane posty

Gość gość
W każdy czwartek.

Gość gość
A co robisz ankete ?

Gość gość
W umowie do 10 każdego miesiąca, w realiach 8,9 mam wpływ.

Gość gość
karolku popuśc anus to dostaniesz do razu gotówki :D

Gość gość
grzmocilbym cie pasywna suczko

Gość gość
karolku a gdzie pracujesz ?

Gość gość
W UK mieszkam, w każdy piątek rano mam wypłatę na koncie. U was polaczki nadal co miesiąc wypłata? No tak, inaczej musielibyście otrzymywać wypłatę w jednym banknocie :D

w handlu gość dziś sie nie ciesz bo nie jestes w swoim kraju i nigdy angolem nie będziesz :classic_cool: tylko zawsze dla nich pollockiem, przybyszem ze Wschodu Europy... :P

Gość gość
Widzę ze polaczkach zaściankowa mentalność nadal :D to ze wy tak wszystkich traktujecie to nie znaczy ze wszędzie tak jest :D ja w zeszłym roku odebrałem brytyjskie obywatelstwo :D a ty zawsze będzie polaczkiem zerem bez perspektyw. Nawet sie wstydzisz napisać gdzie pracujesz :D "w handlu" przecież wiadomo ze pracujesz w markecie na kasie

gość dziś skoro to wiadomo to po co sie pytasz :D wlasnie widze jak je dostales, a siedzisz na portalu dla polakow gdzie piszą polacy po polsku i do tego są zerami bez perspektyw :classic_cool: no no :D haha

Gość gość
Lubie sie pośmiać z takich frajerów jak ty :D cos we mnie jednak z polaczka jeszcze zostało :D

gość dziś a i owszem - kozak w necie, pissda w świecie :D :classic_cool: 🖐️ to w Tobie zostało. nawet nicku nie masz lub sie wylogowales zebym nie wiedzial kim jestes ;) jak lubisz sie posmiac z innych to znaczy ze sam masz problemy i lubisz sie dowartosciowac gdy ktos inny nie jest od ciebie lepszy. słabe. ;) tylk onic tym nie osiagasz, poza tym ze stoisz w miejscu albo nawet sie cofasz. :P

Gość podszyw podszywa8
moja agencja pracy robi przelewy w kazdą srodę o 15.W praktyce pieniazki mam na koncie w KAZDY czwartek o 12:00. Pracuje na produkcji.Płacą za kazdą przepracowaną godzine. :D

Gość gość
przecież to typowy janusz na azbeście, albo beatka socjalu musi się dowartościować na polskim portalu, bo przecież na angielskim jest nikim, polaczkiem emigrantem. A że i angielski nie bardzo to pisać może tylko po polsku Psycholodzy niejedną pracę naukową już o takich popełnili :D Ale niech sobie pisze, to jedyne co jej/jemu daje frajdę po wyjściu z fabryki na zapadłej brytyjskiej prowincji, gdzie robi z innym "podludźmi" w robocie, której żaden autochton nie chce

Gość gość
15:26 / dostajesz tygodniówkę jak każdy robol na budowie.Na "przelew" w piątek wieczorem i sobotę.W niedzielę trzeźwiejesz , żeby od poniedziałku znowu ćwiczyć "podaj cegłę" w raczej obcym ci języku.Do " Polaczków" usiłujesz przyszpanować , że tygodniówka to coś lepszego od miesięcznej pensji. O czym ty piszesz analfabeto i do kogo?!"Polaczek" jest u siebie, a Ty niepolaczku?!

Gość gość
Ja dostaję jeden przelew do końca miesiąca, czyli zazwyczaj ok. 29-go i drugi do 10go każdego miesiąca, a przychodzi różnie, między 7, a 10 zazwyczaj

Gość gość
15:26 / dostajesz tygodniówkę jak każdy robol na budowie.Na "przelew" w piątek wieczorem i sobotę.W niedzielę trzeźwiejesz , żeby od poniedziałku znowu ćwiczyć "podaj cegłę" w raczej obcym ci języku.Do " Polaczków" usiłujesz przyszpanować , że tygodniówka to coś lepszego od miesięcznej pensji. O czym ty piszesz analfabeto i do kogo?!"Polaczek" jest u siebie, a Ty niepolaczku?!

Gość gość
wylizesz mi kotaska?

Gość gość
Przecież konta na kafeterii zakładają tylko największe s*******iny :D normalny wchodzą sie tylko pośmiać z frajerów od czasu do czasu :D bywaj polaczku, juz za dużo mi czasu zmarnowałeś.

Gość gość
Możesz mieć obywatelstwo, ale i tak zawsze będziesz OBCY !!!

gość dziś No własnie. :D Wchodzisz zeby "sie posmiac". Gdybys byl taki normalny, dojrzaly i uporządkowany to bys tego nie potrzebowal. Mam wrazenie, raczej przypominasz mi kogos. Chyba nawet domyslam sie kim jestes :) 😘

Gość gość
Повторяй по утрам и перед сном по 10 раз "Крым российский" - полегчает, уверен

Gość gość
Петька из за вечного запоя и забыл,что Крым 5 год как Российский...

Gość gość
Крым Россия навсегда! Запомни дядя Петя! :D

Gość gość
15.