Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszlam na randke w ciemno bez makijazu i brzydko ubrana

Polecane posty

Gość gość

Szczerze mówiąc to tak: A) nie zalezy mi na zwiazku B) i tak by zobaczył mnie kiedys w takiej wersji, A więc nie bede przybierać piorek No i tak zalozylam, bo akurat byly mrozy wielki kozuch (eko), żeby wygladac grubo, buty sniegowce, do tego bylam po calym dniu, szara twarz, zero make upu. Koles był mily, ale potem juz sie nie odezwal - wniosek nie spodobalam mu sie.

Gość gość
ja bym się odezwał

Gość gość
Po co bys sie odezwal do brzydkiej, brzydko ubranej dziewczyny?

Gość gość
żeby po\ru\ch\ać

Gość gość
Sama nie wiem co mi strzelilo do glowy, bo mam normalna zgrabna kurtke, seksowne muszkieterki normalnie nosze miniowki, subtelny makijaz, a czasem oczy bardziej podkreslone, a wtedy jakbym celowo sie chciala obrzydzic :D

Gość gość
miniówa i muszkieterki to niezłą tandetę reprezentujesz ;)

Gość gość
18:59 nie do konca. Dwa razy w zyciu poszlam z takim nastawieniem. Za pierwszym razem w za luznycg dzinsach sportowej kurtce i adidasach poznalam moja wielka miłość :D bylismy razem kilka lat :) za drugim razem tez jakos ubrałam sie byle jak, tez sie chlopak zauroczyl. Widac teraz nie bylo mi pisane :)

Gość gość
A co mam nosic do muszkieterek? Dzinsy? To dopiero jest ohyda jak kobiety nosza dzinsy czy w ogole spodnie do dlugich butow

Gość gość
Oblal test nr 1

Gość gość
te z którymi się spotykałem to albo nie malują się wcale albo lekko oczy . nie przeszkadza mi to wcale.

Gość gość
gość dziś Fajnie, bo przykładowo włochom podoba się to bardzo, a właściwie jest to wielki powód do dumy.. tylko w Pl jest jeszcze takie zacofanie, że polaczki latają za tipsiarami i instagramowymi krolowami kiczu :P :D Natomiast na wyjątkowe okazje piękny i seksowny makijaż (nie mylić z tapetą i źle dobranym kolorem pomadki) jest dopełnieniem stroju, stylu i elegancji, co podkreśla atrakcyjność kobiety.

Gość gość
21:29 To ja z kolei Wlocha bym nie chciala. Chcialabym Polaka, a jesli nie Polaka to Niemca, Wegra, Norwega, Rosjanina. Byle byl wysoki (minimum 183cm), mial jasna skore, jasne wlosy i oczy. I zeby patrzyl sercem a nie oczami

Gość gość
Podobał mi się kiedyś jeden Włoch, choć był trochę młodszy, ale za to rezolutny, przystojny i wysoki.. pracowaliśmy razem, flirtował ze mną, był zabawny, mógł by być moim chłopakiem, ale ja nie myślałam o nim w ten sposób.