Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szanse na dziewczynke?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny od razu piszę, że nie mam wielkiego parcia na córkę, lecz uważam, ze fajnie by bylo ją miec, bo mam juz wymarzonego synka. Nie zjedzcie mnie. Chce się tylko zapytac i moze wy mialyscie taka sytuacje? Nie wiem jak wygladala sytuacja wczrsniej, ale mojego męza dziadek ma dwoch synow. Jeden z nich ma dwoch synow i corke. Drugi syn - ojciec mojego meza ma dwoch synow. Jeden z nich ma syna i moj maz tez ma syna. Czy w takim przypadku mamy szanse na dziewczynke? Czy została przekreslona przez mocne geny męskie haha? A moze ktoras z was miala podobna sytuacje a pomimo tego ma corke? Przypominam prosze o nie atakowanie mnie o moje pytanie :)

Gość gość
Widać że przeważają plemniki męskie u niego w rodzinie. Ale nie wiem czy macie szanse na dziewczynke. Zapewne mniejsze

Gość gość
nikt ci nie wywrozy. jedni ci powiedza tak a drudzy inaczej. ja znam ludzi co maja samych synow a inni same corki. inni maja parki. to loteria

Gość gość
Jestem jedyną dziewczyną w mojej rodzinie od strony mojej mamy . Mój mąż ma 3 braci . A ojciec męża 6 braci. A my mamy córkę.

Gość gość
To zależy od plemników...który akurat pierwszy się dostanie a to można zaplanować uprawiając seks w odpowiednim dniu cyklu. Poczytaj o tym. Można zaplanować dziewczynkę :) powodzienia

Gość gość
Ja z 19: 15 My współżyliśmy zaraz po mojej miesiączce 2 dni pod rząd.

Gość gość
A skad wiadomo ze np. Za 3 dni owulacja a nie wczesniej czy pozniej? Wiem ze są testy owulacyjne ale one chyba nie mowia za ile dni owulacja? A do autorki postu.. Ciezko ci chyba bedzie z dziewczynka z genami meza..

Gość gość
Mąż może mieć same męskie plemniki lub o wiele wiekszą przewage ich. I może płodzić tylko chłopców.

Gość gość
Szanse 50:50 niczego nie zaplanujesz ;)

Gość gość
U mojego męża jest tak. Dziadek miał dwóch braci, każdy z braci miał tylko synów, ojciec mojego męża ma brata, mój mąż ma brata. W 3 pokoleniach nie było żadnej dziewczyny. I teraz my mamy 2 córki, brat męża ma córkę i druga w drodze, a brat cioteczny ma 1 córkę. W najmłodszym pokoleniu rodzą się tylko dziewczynki, nie ma żadnych chłopców. Także loteria ;)

Gość gość
moj kuzyn z zona mieli 2 synkow i pewny sposob na dziewczynke.. sprobowali trzeci raz i co? jest trzeci chlopak

Gość gość
Mąż ma tylko dwóch braci a mamy córkę. Plemniki z kobiecym dna są silniejsze ale wolniejsze. Także jak już jakieś planowanie to stosunek nawet 4-5 dni przed owulacją albo ciąża po 35 roku życia (plemniki są już leniwe i te z dziewczynką w genie raczej wygrywają) . jest to tylko niewiele większa szansa ale już powiedzmy 57% szans nie 50 :) pozdrawiam

Gość gość
Ja mam 3 braci, moj mąż ma 1 brata a nam urodzila sie córka.

Gość gość
Moja kolezanka z pracy ma 3 synow, wiecej nie probowala ;)

Gość gość
To ja Cię pocieszę. Mamy córeczkę- pierwszą w rodzinie ( jakkolwiek to brzmi). Ja mam dwóch braci i bratanka. Teść ma samych braci, on sam , splodził samych synów i jego synowie również mają tylko synów. Dopiero mąż "wyłamał" się no i mamy córeczkę:)

Gość gość
Super wiedzieć, że jest jakiś cień szansy na dziewczynke kiedy w rodzinie męża są sami faceci :)

Gość gość
Masz 50% szans

Gość gość
A co myślicie o diecie z magnezem na dziewczynkę? Próbował ktoś? I jak się spisało? My mamy 3 chłopaków i chcemy spróbować ostatni raz o dziewczynke i chcemy wykorzystać wszystkie możliwe opcje które mogą nam w tym pomóc.

Gość gość
Może glupie pytanie, ale trzeba mieć diete z magnezem czy można po prostu pić magnez?

Gość gość
Hej

Gość gość
Ja tez nie wiem czy picie magnezu wystarczy a glupio mi zapytac lekarza bo pewnie mnie wysmieje jak sie dowie jaki jest moj cel brania magnezu

Gość gość
Ktos cos

Gość gość
O, podepne się. Tylko że my mamy córeczkę i chcemy jeszcze synka :)

Gość gość
Dodam że rodzeństwo męża to siostra i brat a moje to brat siostra brat

Gość gość
ja sie magnezowalam, jadlam migdaly, cale zycie mleczne i slodkie i co? i jest syn, a miesa prawie nie jem. sciema. z dieta.

Gość gość
No tak bo dieta to nie wszystko. Najlepiej jeszcze uprawiac sex 3 dni przed owulacją. Wtedy są większe szanse.

Gość gość
no u nas bylo dokladnie 3 dni co mialam potwierdzone na monitoringu i jest chlopiec. moim zdaniem to loteria, wygrywa po prostu najsilniejszy plemnik

Gość gość
Moze ja ci cos doradze. Musisz znac swoj cykl. Na dziewczynke probuj pare dni przed owu, nie koncz wtedy orgaz..., bo zmienia sie ph i wieksze szanse maja plemniki zenskie. Jedz tylko folik, mezowi nie dawaj zadnych wspomagaczy typu witaminy, kawa, mocny alkohol. Nie wiem, czy to pomoglo, ale pilam dzien wczesniej wino. Powodzenia!

Gość gość
Tak sobie weszlam na internet po zapytaniu autorki i ludzie co ja wyczytalam. Baba sobie polala pochwe woda z sokiem z cytryny zeby zakwasic ph, bo zenskie plemniki lepiej zyja w kwasnym srodowisku...! Szok

Gość gość
Mysmy sie z mezem wstawili winem na urlopie i tak splodzilismy corke :P A us niego tez same chlopy w rodzinie.