Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szanse na dziewczynke?

Polecane posty

Gość gość
U mojego męża w rodzinie każdy ma chłopca a my mamy córkę.

Gość gość
U mojego są same chłopaki i jedna dziewczyna tak jak u was i my mamy trzech synów

Gość gość
Im bliżej po miesiączce cztery pięć dni po największe szanse. :)

Gość gość
Moja siostra wpadła kochając się do końca ZARAZ PO okresie...... Niby na bank powinna być córka, a jest syn :) Jesli tak metoda by działała to jak wytłumaczyć bliźniaki - chłopca i dziewczynkę jednocześnie?! :)

Gość gość
Naprawdę uważacie że to zależne od wujkow, dziadków i innych ludzi w rodzinie którzy mają przewagę płci w dzieciach? Aha.

Gość gość
Tak. Ja tak uważam. Nie bez powodu w mojego faceta rodzinie są doslownie sami faceci i ani jednej dziewczyny od 7 pokoleń. A niektorzy maja po 6 dzieci i to sami synowie!

Gość gość
To sprawa losowa.

Gość gość
moi tesciowie maja syna i corke, moi rodzice rowniez. rodzice ojca mieli 2 synow i 2 corki, rodzice matki 2 corki, rodzice tescia 3 synow a rodzice tesciowej 2 synow i 4 corki. brat tesciowej ma 2 synow, drugi brat corke i syna, 1 siostra tesciowej 2 synow i 4 corki, 2 siostra tesciowej syna i 2 corki i 3 siostra tesciowej tez syna i 2 corki. 1 brat tescia ma 2 synow i corke a 2 brat 2 corki. brat mojego ojca ma 2 corki, 1 siostra ma 2 corki a 2 siostra syna i corke. mojemu bratu urodzila sie corka a ja bede miec syna. rowniez pragne posiadac corke i przyrzeklam sobie z mezem ze bedziemy miec 3 dzieci z nadzieja ze w koncu trafi sie wymarzona coreczka. obym nie miala tylko takiego pecha jak jego babka ktora urodzila 3 synow, w dodatku alkoholikow :-O zawiodlam sie strasznie jak uslyszalam ze bedzie chlopiec ale moj maz jest przekochanym czlowiekiem i dobrym a ja mam nadzieje ze moj syn bedzie z charakteru taki jak on. a chce miec corke nie z powodu rozowych kokardek czy fikusnych ubranek a dlatego ze corka to w wiekszosci przypadkow wsparcie dla rodzicow, przyjaciolka matki (nie mowie o toksycznej relacji gdzie uwiazuje sie wlasne dziecko jak psa i ingeruje w 100% w jego zycie ale widzac po moim podejsciu do matki i podejsciu szwagierki do tesciowej czy innych przypadkach z rodziny to corki pomagaja rodzicom na stare lata, martwia sie nimi, utrzymuja kontakty a synowie maja ich gdzies), najblizsza osoba. To zawsze corki widuje w szpitalach u starszych rodzicow, synow rzadko.

Gość gość
Czyli robiąc dziecko myślisz jak typowa egoistka. Bo córka to przyjaciółka bla bla. To jest g****o prawda. Gdy okaże się że będzie inaczej niż zaplanowałas prawdopodobnie przeniesiesz na dziecko swoją frustracje.

Gość gość
Ja zwyczajnie bym chciała dziewczynke, żeby mój synek zaznał za wczasu jak to jest żyć z dziewuszką :D mój m ma brata i nie jest zbytnio nauczony jak sie obchodzić z kobietami. A to moze dlatego, ze jego matka miala go w powazaniu bo mial byc dziewczynka i jej nie wyszlo. Do dzis potrafi to wspomniec ze mial byc dziewczyną a minelo juz 30 lat..

Gość gość
Ja mam ukochaną córeczkę, oczko w głowie taty, jednak mam wrażenie że mimo wszystko mąż chciałby jeszcze mieć syna. On jest ostatnim facetem z "rodu" i tylko jego syn może przedłużyć nazwisko. I szczerze, odechciewa mi się drugiego dziecka. Mimo że naszą córeczkę kocha nad życie to obawiam się, że gdy byłaby kolejna to byłby lekko zawiedziony

Gość gość
Mam starsza corke i synka. Marzylam o siostrze dla corki. Kocham synka, ale ta druga corka siedzi mi w glowie. Moze jednak postaramy sie o 3...

Gość gość
Ja się boje zachodzić w kolejną ciąże, bo nie chce już 3 syna chociaż kocham ich nad życie. Szkoda, że nie ma pewnego sposobu na daną płeć :(