Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile trwa szukanie pracy?

Polecane posty

Gość gość

Ile trwa szukanie pracy?

Gość gość
Ja szukałam 3 miesiace, 4 rozmowy. Po kazdej mnie chcieli, ale wybrałam tą, która oferowała najlepsze warunki finansowe do godzin pracy. Z poprzedniej pracy sama odeszłam, bo robiła się atmosfera mocno mobbingowa. Branża: HR.

Gość gość
Pierwsza praca w Polsce - sama sie znalazla, kolezanka podsunela moje CV. Druga praca - uczciwe chodzenie na rozmowy, chyba z 20rozmow, okolo 3-4miesiace, i znaleziona praca do d***y ale juz nie mialam sily szukac wiec sie zgodzilam. Zrezygnowalam po 8miesiacach i wyjechalam zagranice. Zagranica: Pierwsza praca w kawiarni-szukalam 2dni W miedzyczasie szukalam pracy biurowej - zajelo mi 3miesiace. A potem juz nigdy nie szukalam, bo dzwonili do mnie headhunterzy i oferowali lepsza prace. Tak zmienilam prace 2razy.

Wiele zależy od tego, jakie ma się kwalifikacje, doświadczenie i oczekiwania. Liczy się też to, jakie się zrobi wrażenie podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Myślę, że ten poradnik http://celnie.pl/jak-przygotowac-sie-do-rozmowy-o-prace-z-potencjalnym-pracodawca przyda się wszystkim tym, którzy nie wiedzą, jak przygotować się do rozmowy o pracę.

Gość gość
A może warto zainwestować dodatkowo w rozwój siebie? I niekoniecznie trzeba od razu płacić za szkolenia, wystarczy przyglądnąć się takim instytucjom jak http://fundacja-avenhansen.pl/ oferującym bezpłatne kursy z rozwoju osobowości.

Gość gość
w********ac z tymi reklamami!!!!!!!!!