Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawiodłam się na mężu

Polecane posty

Gość gość
12:14 oczywiście rozstanie. I zostanie z dzieckiem sama...myślisz co piszesz?

Gość gość
w takiej sytuacji to chyba logiczne że mąż powinien posprzątać, wystarczy trochę pomyśleć, b zaraz po operacji kobieta na mopie latać nie będzie. Inteligentny facet się domyśli, nawet jesli tego wczesniej nigdy nie robił i nikt, nikomu nic nie musi mówić.

Gość gość
a jak zona wspina sie obolała po łózeczku by wstac do dziecka to maz tez nie umie sie domysic by wstac i jej podac dziecko?

Gość gość
mnie tez po ciąży odbilo :P jak maz pracuje to ty nie oczekuj ze ten będzie wstawal do dziecka bo musi się wyspac ... a ty możesz się w ciągu dnia polozyc.

Gość gość
8.40 no tak twój pan musi się wyspać, ty nie musisz... jeszcze byś w pysk dostała :P. Zresztą zaraz p porodzie to przeważnie każdy normalny facet bierze wolne.

Gość gość
noworodki spia kilkanascie h na dobe wiec ja potem spalam z dzieckiem do poludnia i odsypialam a maz musial codziennie wstawac o 6. miekkie faje jestescie jak dla was wstawanie w nocy to taka tragedia :P jasne po porodzie maz mi przez 2 tyg podawal dziecko poki nie doszlam do siebie ale potem skoro i tak ja musialam dac dziecku piers to jego wstawanie byloby bez sensu

Gość gość ja z 8 40
9.43 Mój Pan idzie do pracy gdzie musi być wypoczęty. Ja od tego jestem matka żeby się dzieckiem zajmować. Mój maz nie bral wolnego , sama sb ze wszystkim radziłam.

Gość gość
macie kiepskich mezow skoro oni maja was w d***e a wy ich. moj mi sam powiedzial ze lozeczko dziecka przeniesiemy do naszej sypialni i on bedzie ze mna wstawal w nocy do dziecka a ja kategorycznie odmowilam bo tak jak ktos poprzednio wspomnial- on musi sie wysypiac bo dojezdza i pracuje a ja moge w ciagu dnia odespac razem z dzieckiem. takto jak przychodzi z pracy to pomaga np zrobi to czego ja nie bylam w stanie, ewentualnie zrobi obiad albo kupi albo daje pieniadze na artykuly zywnosciowe moim rodzicom i oni cos dla nas ugotuja bo juz nie pracuja. liczy sie z moim zdaniem bo jak jego matka od razu po porodzie chciala do nas zjezdzac na pare tyg to jej odmowil bo wiedzial ze nie bede jeszcze nianczyc jego matki ( moja matka mieszka niedaleko i do niej mam wieksza smialosc ze jak powiem ze nie chce dzis ich odwiedzin bo jestem przemeczona itd to ona to przyjmie a nawet jak przyjdzie to na 1,2 h a nie 24na dobe gdzie bede musiala sie przez nia przeciskac w nocy bo musialaby spac w salonie z kuchnia i czy nakarmic dziecko itd, po butelke i jeszcze kogos nianczyc).

Gość gość
dziś 9.43 Mój Pan idzie do pracy gdzie musi być wypoczęty. Ja od tego jestem matka żeby się dzieckiem zajmować. Mój maz nie bral wolnego , sama sb ze wszystkim radziłam. x to tylko świadczy o mężu, że musiałaś radzić sobie sama. Nie ma się czym chwalić tylko żałować, że tak wdepnęłaś:P. A jak przychodzi z pracy to pewnie mu jeszcze kapcie w zębach podajesz :P

Gość gość
Mąż ją zostawiła zaraz po porodzie, nie załatwił sobie wolnego, a ta jeszcze dumna z siebie, że dała radę. No masakra...jakie laski są głupie

Gość gość
Autorko, a Ty nadal rozkminiasz to co było przed pół rokiem, nie widzisz, że Twój mąż teraz Ci pomaga? Kobieto, opanuj się, wieczne pretensje i wypominania nie sprzyjają związkowi.