Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzenie zespolu . Jestem dobrej myśli

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałam dziś napisać o dobrych wiadomościach o mym dziecku ale wpisy nie wchodzą,może został zablokowany przez niemiły wpisy. Nie wiem. Zostawcie tamten wątek. Dziś mała tak pięknie piła,wierzgala nogami,kopała,rączki do góry sama trzyma ,dotyka nimi buzi ,czuje że ma to napięcie lepsze, sama miała odruch przekulnac się na bok!!! Czy maluch z wiotkimi mięśniami by tak robił???

Gość gość
Tamten wątek już chyba został zablokowany. Tutaj chce się już dzielić tylko dobrymi wiadomościami. Jak ktoś chce fotkę to niech zajrzy na tamten. Dziś tak pięknie wierzgala nóżkami ,podnosiła je ,

Gość gość
Nie zablokowany tylko długi temat "zatyka" się i potrzeba kilku postów żeby go przepchnac na kolejną stronę. Dalej ciągniesz tę prowokację? ;)

Gość gość
To nie provo,po co te wpisy niepotrzebne,proszę niech się wypowiadają tylko te osoby ,które mi wierzą,proszę jak matka matkę. Dziś nie płacze ,modlę się i obserwuje ,a to co opisałam w końcówce tamtego wątku dodało mi skrzydeł. Ja od ręki nie załatwię wizyty ot tak sobie ,czeka mnie wiele dni nerwów i niepewności

Gość gość
Autorko, ja też jestem dobrej myśli. Zrób te badania i w tym czasie nie denerwuj się. Pomyśl sobie czy Twój stres w czymś pomoże? W niczym. Bądź dobrej myśli i kochaj córcię. Będzie dobrze.

Gość gość
To bardzo dobre wiadomodci! Nie mysl o chorobie, a koncentruj na pozytywach. Zobaczysz, bedzie dobrze!

Gość gość
Autorko trzymam kciuki za Was :*

Gość gość
Dziękuje wam. Ona super funkcjonuje tylko oczy mnie martwią

Gość gość
Skąd ta potrzeba ciągnięcia wątku pod o publiczkę u kobiety, która dopiero co urodziła? Rozumiem, w pierwszym szoku ktoś zakłada temat, ale ciągnięcie go tyle czasu w sumie jaki ma cel? Zamiast wyspać się, spędzać czas z dzieckiem, rodziną, przyjaciółmi, ty siedzisz na Kafe.

Gość gość
Dziewucho skończ już. Umów się na wizytę i czekaj na wyniki. Jak będziesz chciała to napisz potem co wyszło i koniec tematu. Na siłę chcesz aby ci mówiono tylko pozytywne rzeczy, a jeśli wyjdzie zd, to będziesz mieć do nas pretensje, że mowilysmy, że jest ok i mała nie wygląda na zd, a jednak ma. Zastanów się. Masz 35 lat, a zachowanie siedemnastolatki

Gość gość
Będzie dobrze. Ja Cię będę wspierać, pisz co u was na bieżąco a kogo to nie interesuje to niech nie wchodzi na temat poprostu.

Gość gość
Jak was to nie interesuje, to po co wchodzicie! Skad potrzeba - a skad potrzeba pisania pamietnikow, blogow czy innych? Widac jej to pomaga. Ale moze wam trolice, zal doope sciska, ze wasze prowo nie ida? A moze tez macie tak beznadziejne wlasne zycie, ze szukacie komu tu tylko dowalic? Maz ci dobrze ostatnio nie zrobil? Dajcie sobie siana i przestancie tu pisac.

Gość gość
Jak ja przewinęłam to tez odpychala mocno nóżka ,jakby miała te siłę ,dziękuję kochane ,że mówiące że to dobry znak. Nic już nie oczekuje że powiecie że to zd czy nie. Już nie. Teraz wiara i obserwacja zmian . Może ktoś ma pytania odnośnie jej zachowania

Gość gość
Takie skosne oczy ma moj maz, widocznie jakis wschodni pradziadek musial byc:) Przebadaj dziecko, ale sie nie zalamuj, bo raczej malo prawdopodobne, ze bedzie mialo zespol Downa. A nawet gdyby- jest to ciezka choroba, ale praca od malego moze zdzialac cuda. Mojego znajomego corka z porazeniem i wodoglowiem miala byc warzywem, a teraz studiuje i pracuje, troche tylko jak chodzi widac mala roznice.

Gość gość
Tak ja mam pytanie. Ile mała spadła na wadze w szpitalu? Z jaką waga została wypisana do domu?

Gość gość
Waga ur 330 ,jak wychodziła to 3,100

Gość gość
Jak ktoś jej dobrze radzi żeby skupiła się na dziecku i odpoczęła, a po badaniach dała znać co i jak, ewentualnie podziękować za wsparcie, to jest trollica? ;) Odnoszę wrażenie, że to właśnie te wszystkie "pozytywnie nastawione, wspierające" to trollice, które-nudząc się na Kafe-wreszcie mają sensację. Czyżby strach, że zabraknie rozrywki? Nie chcę urazić autorki, ale czasami pisze jak ułomna (nie mam nic do ułomnych umysłowo, po prostu stwierdzam fakt). Być może stąd głosy o tym, że to może być provo. ;)

Gość gość
Bądźmy dobrej myśli :) Trzymam za Was kciuki i czytam codziennie :)

Gość gość
Dlaczego uważasz że pisze jak ulomna? Robię literówki ,pisze szybko z telefonu .

Gość gość
Powtarzasz się, jesteś skrajnie infantylna, piszesz chaotycznie. Tego nie da wytłumaczyć się szokiem, pierwszy szok dawno minął. U każdego zdrowego na umyśle osobnika pojawia się na tę chwilę refleksja, której u ciebie brak. Więc albo jesteś ułomna (to żaden wstyd, lekkie upośledzenie), albo dobrze się bawisz. ;)

Gość gość
Dziś malutka ma większe oczko,prawe oczko otwiera ale słabiutko niestety ,położne mówiły że to opuchlizna i zejdzie. Proszę jak matka matkę by nikt nie pisał przykrych rzeczy . W domu czuje się lepiej niż w szpitalu .

Gość gość
Zgadza się ,pisze chaotycznie ,powtarzam . Ale jest już lepiej . Nie ,nie jestem ulomna,boję się o zdrowie mego jedynego dziecka

Gość gość
Mała śpi po 4 lub 5 godzin. Ja odpoczywam ,głównie leżę po CC ,strasznie rwie rana,teraz mam czas by coś napisać ,potem już tak nie będzie. Nie wstydzę się tego ,że siostra mi pomaga ,że wzięła wolne.

Gość gość
Ja też boję się o zdrowie mojego dziecka. Nie obrażam cię w niczym. Po prostu stwierdzam to co widzę. Jesteś dla mnie niewiarygodna. Jest to w pewnym sensie przykre, bo jeśli temat to prawda, nie mam pojęcia jak osoba taka jak ty poradzi sobie z wychowaniem "trudniejszego" dziecka. Natomiast jeśli to provo, tym bardziej jest to przykre. I tyle. Jeśli jednak to prawda, doradzę ci poszukać forum dla rodziców z twoim problemem. Nie ma tam przede wszystkim trolli, ci ludzie to przeżyli i dadzą ci wsparcie emocjonalne. Sami mają dzieci z zd, więc łatwiej im będzie odnieść się do zdjęć. :)

Gość gość
To fajnie ,że mała czuje się lepiej. A jak z języczkiem ? Ma go na wierzchu nawet jak śpi ?

Gość gość
Wyciąga sporadycznie,nie bez przerwy

Gość gość
"Zakątek 21". To jedyna rozsądna rada jaką mogę ci dać. Jeśli nie jesteś trollem. ;)

Gość gość
gość dziś Ja też boję się o zdrowie mojego dziecka. Nie obrażam cię w niczym. Po prostu stwierdzam to co widzę. Jesteś dla mnie niewiarygodna. Jest to w pewnym sensie przykre, bo jeśli temat to prawda, nie mam pojęcia jak osoba taka jak ty poradzi sobie z wychowaniem "trudniejszego" dziecka. Natomiast jeśli to provo, tym bardziej jest to przykre. I tyle. Jeśli jednak to prawda, doradzę ci poszukać forum dla rodziców z twoim problemem. Nie ma tam przede wszystkim trolli, ci ludzie to przeżyli i dadzą ci wsparcie emocjonalne. Sami mają dzieci z zd, więc łatwiej im będzie odnieść się do zdjęć. usmiech.gif xxx Zdecydowanie zgadzam sie z tym i wczesniejszymi wpisami tej osoby. Jesli temat jest prawdziwy, to nie tędy droga dla dobra dziecka.

Gość gość
Autorka. Ty dalej swoje..co za głupia baba. Noworodek nie umie się przekręcić na bok!. Idz sie trollu doucz!

Gość gość
Dokładnie jak tygodniowe dziecko może się próbować przekręcić na bok albo podnosić głowę?! No jak ?! To jest fizjologicznie nie możliwe. Zdrowe dzieci wcale nie wyciągają języka. To że rusza nóżkami nie znaczy że nie jest wiotka. Od początku ci kibicuje, myślę non stop o was a teraz wątpię w Twój poziom intelektualny. Dziewczyny mają rację jesteś dziecinna, jakaś zakręcona, wmawiasz sobie rzeczy których nie ma. Miałaś się zainteresować poziomem biliburiny przez to dziecko może być aż tak senne. Jedz do pediatry z nią. I żeby mając tyle dni wcale nie otwierać oczu to jest coś nie tak. Dziwne to wszystko