Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzenie zespolu . Jestem dobrej myśli

Polecane posty

Gość Krucyfiks
Na dzieciach sie nie znam, ale widzialam fotki z pierwszego tematu i wydawalo mi sie, ze cos jest nie tak. Teraz jak patrze na to dziecko na zdjeciach po kilku dniach to nic podejrzanego tu nie widze. Normalny dzieciak, tylko troche pyzaty :)

Gość gość
Autorko ty dalej dajesz fotki.. Kobieto Idz się lecz...ta dziecko tygodniowo trzyma głowe na bok się przewraca... To jest troll. Tu się pisze o badaniach a ta delej swoje.

Gość gość
Proszę was i każdego z osobna,zamykam wątek i nie chce już się udzielać,wszystkim ,którzy dobrze mi życzą ,dziękuję Pielęgniarka była i oczy ja niepokoją ale nic więcej ,przyznała że żadnego super obniżonego napięcia nie widzi Również przyznała ,zrobić badania i się modlić,bo może być to tylko uroda . Dobry znak ,że serce ma zdrowe. Zamykam wątek,proszę jak matka matkę .

Gość gość
Zamykasz wątek, a ja zgłaszam cię do abuse i na redakcyjny.

Gość gość
Ale ja mam wielkie wątpliwości czy ty jesteś matką tego dziecka...

Gość gość
Zgłosiłam Cię na redakcyjny, wiem, że to niewiele da więc teraz piszę do abuse.

Gość gość
Yhym, zamyka wątek i ten i tamten stary, bo przesadziła z forma nad treścią i w dodatku napisała wreszcie jakas wiarygodna osoba, ze pod katem poważnych schorzeń badają od razu w szpitalu, badz, w przypadku braku sprzętu, wysyłają do szpitala wyposażonego. Dzieciak ze zdjęcia jest pomarańczowy, ale położna niepokoją tylko oczy:O

Gość gość
serce czy zdrowe będzie wiadomo po echu serca, tylko i wyłącznie

Gość gość
Autorko, umówiłaś ją dziś na te badania? Dzwoniłas tam?

Gość gość
Też nie chce mi się wierzyć, że wypiscili dziecko z poważnym schorzeniem i zostawili ich samych sobie.

Gość gość
"Dokładnie. Moja znajoma jest neonatologiem, pracuje w szpitalu i twierdzi, że każde dziecko z najmniejszym podejrzeniem choroby przewlekłej jest diagnozowane jeszcze w szpitalu. Jak nie mają sprzętu - odsyłają do innego szpitala. To jest noworodek. Przy ZD może wystąpić wiele dodatkowych wad zagrażających życiu dziecka. Poza tym podobno wcześniak, podobno z obniżonym napięciem mięśniowym i podobno przekręca się na boki??? Jest to tak obrzydliwe prowo, że powinno znaleźć swój finał w sądzie - w sposób perfidny wykorzystano wizerunek czyjegoś dziecka. " Ta sprawa powinna zostać zgłoszona na Policje, bo w domniemaniu ktoś upublicznia fotografię dziecka, a pewnosci,że jest to matka nie ma żadnej.Wyspisje takie brednie,że mija się z prawdą na każdym kroku.Zamyka wątek, bo kulka osób już to zauważyła i napisało, to najobrzydliwsze prowo jakie było na kafe, nie powinno przejść bez echa.

Gość gość
Ja zauważyłam, ze na jednym zdjęciu mała ma opaski na dwóch rączkach. Po co dwie? Z tego co pamiętam, to mój syn i inne dzieci na oddziale miały opaskę na jednej ręce. Dzieci mojego rodzeństwa też miały jedną.

Gość gość
Autorka sama robi wrażenie opóźnionej umysłowo? Albo jest naprawdę paskudna osoba, jesli to prowokacja. Ten opis, jak to dziecko rzekomo wierzga, szaleje z całych sił, przewraca sie na bok... I czekanie tyle czasu na badania, bo jedynie skierowanie dostała ze szpitala na genetyczne. Czekanie na prywatna wizytę 2 tygodnie..:w sumie powiem wam, ze cieżko sie rozeznać troche:D zdjęcia były raczej wiarygodne, najpierw ze szpitala, potem z domu.. Uj wie.

Gość gość
16:23 moje rowniez miało dwie

Gość gość
Ok, a co jest na tej drugiej?

Gość gość
To samo co na pierwszej;)

Gość gość
To po uj dwie?

Gość gość
Autorka jest autentyczna. Skoro bylo nazwisko na opasce to latwo to sprawdzic. Tyle na ten temat.

Gość gość
Niby jak to sprawdzić? Nie chrzań bzdur

Gość gość
Mi sie udalo, nawet wiem jak dziewuszka ma na imie. Tyle. Niebede niczego wiecej ujawniac, bo zdjecie z nazwiskiem opublikowano pewnie przez przypadek i uszanuje prywatnosc, niczego nie ujawnie.

Gość gość
Jak sprawdzić? Baguszyńskich jak psów ,dość popularne nazwisko ,wystarczy popatrzeć na fb. Poza tym dziecko autentyczne ale jak sprawdzisz czy jest jej a nie np. siostry ,brata czy koleżanki?

Gość gość
16:36 no uj wie po co dwie:D

Gość gość
Widac jakie z was specjalistki. Dziecko ma 2 opaski, jedna przy wypisie zostawia sie w szpitalu w aktach, z druga sie wychodzi do domu. Dolujecie zrozpaczona matke a same gowno wiecie i sie wypowiadacie.

Gość gość
16:55 albo jest z okolic i pokojarzyla albo pokopala na Fb.

Gość gość
16:58 taaaa z ciebie tez fest specjalistka - ja wyszłam z dzieckiem z obiema opaskami i nikt mi nie nakazał zostawić jednej, do rzekomych akt;)

Gość gość
Tyle pokojarzylam i tyle sie nakopalam, ze strach. :D Wspieram kobiete, ale chcialam wiedziec, czy nie wkreca. Nie wiem czy to matka, czy nie.. Ale nie wydaje mi sie, ze to ktos postronny. No bo po co?

Gość gość
17:04 ja teraz Sama patrzyłam na Fb i nie jest to proste, bo jest troche profilów bez zdjeć, ale o dziwo wiele kobiet z tym nazwiskiem jest wlasnie z Wielkopolskiego

Gość gość
A co jeśli dziecko ma nazwisko po ojcu, a wy szukacie jej na fb?

Gość gość
Przestańcie dolowac te kobietę,zostawcie w spokoju,ona już i tak ma dość ,dość przeżyła.

Gość gość
Jeśli ktoś na kafeterii dalej będzie grzebał i poda dokładne dane tej kobiety to kim tak osoba będzie? Moim mężem jest policjant,ja się dowiem. Proponuję przestać skoro autorka sama się wycofała.