Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixert 56

Mam Problem

Polecane posty

Gość mixert 56

Witam mam problem ważę 57 Kg przy wzroście 164 cm chciałbym jeszcze schudnąć 7 Kg ale problem polega na tym że mam dietę od 5 Miesięcy Bardzo mało jem ale zdrowo i 5 razy w małych posiłkach wszystko gotowane i owoce tylko to samo jem i żecz polega na tym że całe 5 dni spędzam na fitnessie ćwiczę na ruchomych schodach 35 minut spałam tak 400 kcl pużniej wskakuje na orbitrek do 25 minut skalę do 200 kcl i pużniej jeszcze 15 minut na bieżni Spale tak 150 kcl i wypije nie całą wodę 500 ml pużniej po treningu leki posiłek płatki na 0 % mleko ćwiczę tak 5 razy w tygodniu i intensywny trening kardio i waga nie chcę spaść tylko jest 57,9 albo 57 Kg natczo tak ćwiczę i dodam że jeszcze biegam wieczorkiem bo chcę ważyć 50 Kg czy to jest realne w moi przypadku bo chcę tyle ważyć po prostu czy to jest osiągalne bo naprawdę ćwiczę intensywnie czy organiz powiedział już dość odchudzania bo ja chcę naprawdę ważyć 50 Kg i ani 1 Kg teraz nie chce drgnoć potrzebuje waszej pomocy na odpis dlaczego tak jest odmawiam se wszystkie i na pewno mogę mieć skurczony żełondek bardzo proszę o dobre porady.

na wszystko trzeba czasu później czeka się na efekty długo sam wiem po sobie jak zbijałem wagę a teraz chcę przytyć ale to już kulturystyka to co innego , spokojnie będzie lepiej