Get Оut 120 Napisano 19 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tego już chyba dawno nie ma Jak nie było nic innego w ofercie to był i to było coś. Technologię się masakrycznie rozwinęły. Co sie cieszysz coś nabroiłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 235 Napisano 18 minut temu (edytowany) 16 minut temu, Get Оut napisał: Jasne starą komórką erikssonem zrobi i będą się śmiać że kalkulatorem robił. tera stara komórka to iphone 11 albo samsung galaxy a13a aparat nikon d3300 Edytowano 18 minut temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 120 Napisano 14 minut temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: tera stara komórka to iphone 11 albo samsung galaxy a13a aparat nikon d3300 Tera to mi sie odechciewa pisać jak druga strona bełkocze jakby była na silnych prochach albo po udarze, bo to męczące jest. No trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1703 Napisano 14 minut temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Jak nie było nic innego w ofercie to był i to było coś. Technologię się masakrycznie rozwinęły. Co sie cieszysz coś nabroiłaś Ale tam ma tym zdjęciu nic widać nie było. Ja nabroić niemożliwe, poprostu nam dobry humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 120 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale tam ma tym zdjęciu nic widać nie było. Ja nabroić niemożliwe, poprostu nam dobry humor No wiem i o tym pisałem że nic nie da umiejętność jak nie ma dobrego sprzętu, bo z gie batów się nie ukręci. Jak zwykle optymistka, ale moja wrodzona podejrzliwość podejrzewa, że coś Ci chodzi po głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 235 Napisano 7 minut temu 6 minut temu, Get Оut napisał: Tera to mi sie odechciewa pisać jak druga strona bełkocze jakby była na silnych prochach albo po udarze, bo to męczące jest. No trzymaj się rozumiem nie znasz sie na tym ale nie trzeba sie tak denerwowac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 120 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: rozumiem nie znasz sie na tym ale nie trzeba sie tak denerwowac xD Nie denerwuje sie tylko zwyczajnie męczące jest czytać ciebie, a nie będę udawał że jest inaczej więc nie widzę sensu rozmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1703 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: No wiem i o tym pisałem że nic nie da umiejętność jak nie ma dobrego sprzętu, bo z gie batów się nie ukręci. Jak zwykle optymistka, ale moja wrodzona podejrzliwość podejrzewa, że coś Ci chodzi po głowie. Jesli chodzi o zarys człowieka czy szczypla czy gruba baba to bedzie widać Wypiłam właśnie piwo 0% ale chyba mnie wzięło coś albo ktoś mi chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach