Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupie prawdziwy miód?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie mogę kupić prawdziwy miód ? Jaka firma najlepsza?

Gość gość
a skąd jesteś ?

Gość gość
Lokalnie szukaj z pasieki. Ja płacę 55 zł za spadziowy. Innego dzieci moje nie lubią. Zamawiam telefonicznie. Skąd jesteś? Na miodzie można się przejechać.

Gość gość
Ja kupuje u mnie we wsi od gospodarza. I ty poszukaj takiego

Gość gość
u mnie litr spadziowego kosztuje 98 zł

Gość gość
Żadna duża firma nie ma dobrego miodu ,nawet kiedyś w aptece kupiłam i oszustwo , z miodem to nie miało nic wspólnego a niby BIO na nim pisało. Najlepiej kupić od zaprzyjaźnionego pszczelarza tak jak powyżej ktoś napisał. Ja teraz kupuję od znajomego koleżanki który ma swoją pasiekę .

Gość gość
Dobrej pory kupuje wielokwiatowy 30 zł litr. Bo innego nie ma oprócz gryczanego ale takiego nie lubię. Ogólnie miodu nie jadam dodaje tylko do stropów z cebuli. Czosnku. Imbiru. I ostatnio do kaszy jaglanej na mleku. Włączyłam go do diety z powodu przeziębień. Ale z tego co czytam lipowy i spadziowy jest najlepszy. Mieszkam w lubelskim. Przypomniałam sobie ze nie daleko jest szkola przczelarska. Tam na pewno będzie ok. Myślałam o targu ale tam pewnie kombinują dodają cukier

Gość gość
gość dziś I też możesz kupować cukier. Moi rodzice mają 2 sąsiadów "pszczelarzy", pszczoły są cukrem dokarmiane notorycznie. Ale kto nie wie, ten się nabiera, bo pasieka, bo niewiele uli, to "musi być dobre"...

Gość gość
gość 10:49 wiem , wiem że pszczelarze oszukują ale wiesz , tego miodu jestem pewna w 100% ze względu na to iż ten znajomy zabiega o względy owej koleżanki więc oszukanego miodu by jej nie dał a że ja odkupuję od niej te prezenty więc miód naprawdę 100% .

Gość gość
Miód litr za 30 zł z pewnością ma mało wspólnego z prawdziwym lipowym, musi mieć dodatek cukru o ile nie ma domieszki miodu z Chin bo teraz właśnie tak oszukują dodając taniochę chińską a sprzedają jako "prawdziwy"

Gość gość
Ja prawdziwy miód zamawiam z www.miodyfujarskich.pl. Mają szeroki wybór i niskie ceny. Osobiście najbardziej lubię gryczany i lipowy.

Gość gość
Pszczoły zawsze są dokarmianie cukrem na zimę. Każdy pszczelarzy tak robi bo jak zabierze miód to musi im dać coś w zamian żeby przeżyły zimę.

Gość gość
Ja kupuję od pszczelarza najlepszego w moim regionie miód najwspanialszy polecany