Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dalczego uważa sie że jeżeli mam 30 lat i córkę to nie mogę wybrzydzać szukają

Polecane posty

Gość gość

partnera?! Skończyłam 2 kierunki, jestem bardzo inteligentna, bardzo ładna przy okazji a wszyscy uważają że nie mogę wybrzydza np. na portalach randkowych kiedy pisze że interesują mnie faceci min. 180 cm wzrostu, z autem itp. Co w tym złego? Mogłabym mieć jakiegoś gorszego faceta ale chce miec takiego jaki mi się podoba. Co w tym złego?!

Gość gość
Boze napisz to gramatycznie i fonetycznie poprawnie.

Gość gość
A charakter jaki masz? Bo facetów g*no obchodzi Twoje wykształcenie i inteligencja. Ty sobie możesz mieć wymagania, ale fakt taki, że niewielu facetów chce kobietę z dzieckiem. Raz, że cudzy dzieciak, a dwa - ciało już nie 'świeże'. Na tym ''rynku'' Twoja wartość poleciała już na łeb na szyję. Obijesz się o mur raz-drugi, a sama obniżysz te swoje kryteria.

Gość gość
A kto Ci tak mówi? Ty chyba sama masz z tym jakiś problem, że ci faceci o których piszesz nie są zainteresowani tobą :-) na świecie jest mnóstwo młodych, pięknych, inteligentnych kobiet z dwoma kierunkami studiów ale bez DZIECI. Więc wybrzedzaj do woli, w końcu jakiś łoś się skusi :-)

Gość gość
Oczywiście, że możesz wybrzydzac.Tak samo faceci mogą wybrzydzac.Nie każdy chce mieć obce dziecko na głowie.

Gość gość
Mozesz, a nawet powinnas wybrzydzac. Albo trafisz kogos w swoim guscie albo nie, lepiej byc samej niz z kims kogo nie akceptujesz.

Gość gość
Najgorsze jest chyba to że sami nieudacznicy w wiekszosci czasu odzywaja sie do mnie na portalach, czesc nawet uwaza ze powinnam ich przyjac :D

Gość gość
Nieswieze cialo w wieku 30 lat?? Haha. W tym wieku kobiety sa najbardziej seksowne, kobiece. Oczywiscie te ktore o siebie dbaja.

Gość gość
To nie jest kwestia wieku z tymi nieudacznikami. Pamietam jak zawalali do mnie kiedys rozni faceci. Ci nieatrakcyjni byli wlasnie najbardziej pewni siebie i szukali ksiezniczki z bajki.

Gość gość
09:10 W wieku 30 lat już zaczynasz się starzeć, a proces ten znacznie przyspiesza przebyta ciąża. Nie zastopujesz tego ''dbaniem o siebie'' ;)

Gość gość
Nikt nie zastopuje procesu starzenia, facetow to tez dotyczy. Sorry, ale to nie jest tak, ze do 30 sie jest atrakcyjnym, a potem juz koniec. Atrakcyjna osoba dla rowiesnikow zawsze taka bedzie. Moja babcia owdowiala w wieku 68 lat i nawet wtedy miala stado adoratorow.

Gość gość
Wybrzydzaj, masz do tego prawo jak kazdy :)

Gość gość
Bo jesteś przechodzona.

Gość gość
mezczyzni skrzywdzeni przez kobiety pisza tak o kobietach, jakby nie byly ludzmi i nie mialy praw do wlasnych pragnien, to wszystko z tego, ze jakas ich odrzucila i uznali, ze "kazda kobieta jest taka sama" tak samo maja czasem kobiety gdy jakis ich zawiedzie i uznaja, ze "kazdy facet to swinia i kazdemu zalezy na seksie".

Gość gość
Mezczyzni ktorzy naczytali sie jakichs kursow uwodzenia, tzw MGTOW (men going their own way) sa zli na kobiety bo nie mieli do nich szczescia i patrza na nie jak na towary, moze to nie dziwne, gdyby mnie ktos tak skrzywdzil to tez bym przestala patrzec jak na czlowieka z uczuciami

Gość gość
generalnie moim zdaniem im bardziej ktos skrzywdzony, tym bardziej wsciekly, np. niektore przesadzone feministki (ktore by zabily mezczyzn za sam fakt ze istnieja) a z drugiej strony nabuzowani mezczyzni, wsciekli, ze jakas ich nie chciala.

Gość gość
Uważam ze dobrze robisz a nie jesteś z kimś tylko po to aby nie byc sama i mieć z nim uprawiać seks. Faceci myślą że jesteś zdesperowana bo "już" 30 i na dodatek dziecko. Znam kilku fajnych facetów którzy związał sue z kobieta z dwójką dzieci. Więc w koncukońcu znajdziesz faceta który będzie tobie odpowiadać. Pamiętaj że masz dziecko i dziecko też musi zaakceptować nowego partnera matki. Jeśli ktoś będzie kręcił nosem ze masz dziecko to nic z tego nie wyjdzie dobrego.

Gość gość
Bo według tych zjebow jesteś gorszym sortem i musisz się zadowolic pierwszym lepszym. O ile w ogóle ci się trafi jakiś bo w tym wieku i z dzieckiem to najwyżej możesz służyć do bzykania ale to też w ostateczności bo jesteś rozjechana po porodzie jak drogi w Polsce.

Gość gość
A dlaczego niby masz się czuć gorsza? Że masz dziecko??? W dzisiejszych czasach? Nie ma co słuchać zamoherzonych świetoszków, sfrustrowanych, żyjacych w jakimś dziwnym poczuciu winy nie wiadomo dlaczego... Generalnie te największe karakany rodzaju męskiego najbardziej wybrzydzają. A normalny osobnik przy wyborze partnera kieruje się uczuciami a nie kalkulacją czy ma dziecko czy nie ma, czy "przechodzona" . Nie ma się co przejmować frustratami.

Gość gość
nie ma co sie przejmowac frustratami, widac w tym slabosc, raczej lepiej wspolczuc ze ktos sie krzywdzi takim mysleniem

Gość gość
9:48 Haha racja gościu. Największe męskie karakany wybrzydzają. Nie ważne, że jest zlosliwy, bucowaty, leniwy, zazdrosny, pyszalkowaty, oferowaty, maminsynek, ale wymagania toto ma że hej :D

Gość gość
Kto szuka faceta na portalach randkowych? Tam są same zboki.

Gość gość
Ja juz wiem jak skonczy sie Twoja historia. Bedziesz sama i tyle. No moze od czasu do czasu ktos Cie wezmie na krotszy lub dluzszy romans. No chyba że na starość jak już dziecko odchowasz i będziesz mieszkała sama.

Gość gość
Nie mnie ktoś głupiego faceta oświeci. Po co mężczyźnie kobieta z dzieckiem, po co? No chyba że czymś by mnie przekupila.

Gość gość
To może wynikać z kilku rzeczy. Opiszę to w sposób, w jaki może to wyglądać względem osób starszych, żyjących w innych czasach i innym myśleniu, a co samej udało mi się zaobserwować lub usłyszeć z ich ust. Pierwsza: jesteś "już" kobietą po trzydziestce, więc "młodsza nie będziesz". Z każdym rokiem będziesz, według tych "starożytnych wróżów", odczuwać zbliżającą się starość, zmiany na ciele, i tak dalej. Druga: masz "już" dziecko, a rzadko który mężczyzna chce wiązać się z kobietą, która je posiada. To wynika z zazdrości o nie, poczucia zepchnięcia na drugi plan, ciągłej walki lub konfrontacji z byłym partnerem podczas widzeń z dzieckiem. Trzecia: czas na szukanie "partnera idealnego" powoli dobiega końca, więc, żeby nie być samotną, trzeba brać to, co jest pod ręką. Na szukanie "księcia na białym koniu" był czas z, jakieś, 10 lat temu. Czwarta: tam, gdzie osoby po przejściach, tam musiały odbywać się dantejskie sceny. A samotny rodzic jest tego przykładem, obojętnie, co naprawdę stało się z byłym partnerem...

Gość gość
Kobiety szukając partnera, bez względu na wiek i sytuację, zapominają o jednej bardzo ważnej rzeczy. Że równie ważne jest to co myśli, jakie ma zdanie, potencjalny partner. Możesz myśleć o sobie że jesteś młoda, piękna, a dziecko to nie problem ale czy tak samo myślą mężczyźni. Chyba nie?