Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karrina11

Sklep z bielizną w Warszawie

Polecane posty

Gość Karrina11

Macie jakieś swoje ulubione sklepy z bielizną damską w Warszawie ? Chodzi mi szczególnie o takie miejsca, gdzie można kupić dobrej jakości biustonosze w większym rozmiarze. W sieciówkach ciężko cokolwiek znalezc a zakupów w sieci raczej nie robię.

Gość aabueanna
Ja kupuje w sieciówkach właśnie ale noszę rozmiar miseczki B więc nie mam z tym większego problemu. Wiem, że jest sporo takich specjalistycznych sklepów z większymi rozmiarami i to chyba nawet w centrum.

Gość gość
w sieciowkach nie ma dobrych biustonoszy tylko badziewie ktore szybko trzeba wyrzucic bo sie niszczy a u brafitterek to jednak co innego

Gość mikaraa
zgadzam się jakość tej bielizny z sieciówek jest niestety z reguły kiepska. Ja też nosze większe rozmiary i jesli chodzi o fajny sklep w Warszawie to zerknij sobie na Lady's Place :) Mają dwie siedziby na Tarchominie i w centrum ( przy stacji metra ). Ceny rozsądne ale i tak największym hitem jest właśnie możliwość konsultacji z wyżej wspomnianą brafitterką :)

Gość gość
Ja Ci polecam sklep z bielizną na Łopuszańskiej - Alles. Mają większe rozmiary i nie jakieś babciowate, tylko serio ładne. Są trochę droższe niż w sieciówkach, ale bardzo wytrzymałe. I bardzo miłe kobiety tam pracują:) Zawsze fajnie doradzą i pomogą dobrać rozmiar.

Gość Karrina11
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi :) Byłam wczoraj akurat w centrum i wstąpiłam do tego sklepu ladys place. Ogólne wrażenie mega pozytywne a wybór bielizny tak duży, że cięzko mi było zdecydować się na jeden konkretny model. Fajnie, że udało mi się porozmawiać z brafitterką :)

Gość beniadetkaa
fajnie, że można się tam skonsultować z brafitterką. Z doświadczenia wiem, że zreguły okazuje się, że się nosi za mały rozmiar haha. A od ilu osób słyszałam już, że noszą c lub d a okazywało się, że jest to nawet e czy f :)

Gość mikaraa
dokładnie tak. Czytałam gdzieś w artykule, że 3/4 kobiet nosi żle dobrany rozmiar bielizny. Poza tym chodzi tez o nie takie fasony. Taki zle dobrany krój i kształt może bardzo negatywnie wpływać na samą postawę i wygląd.

Gość gość
Ja też nosze biustonosze dla osób z dużym biustem i jakiś czas temu odkryłam fajną stron gdzie można kupić takie biustonosze do rozmiaru nawet J. Warto wejść na ich stronę https://www.marvell.pl/834-push-up i zapoznać się z ofertą.