Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znów mu ulec

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego, że ja mam prawie 20 lat, on prawie 19. Jesteśmy już ze sobą 3 lata(jutro rocznica) a od poniedziałku się do mnie nie odzywa. Pokłóciliśmy się, a raczej on obraził się na mnie , bo przyszłam po niego pod szkole i czekałam tam ponad godzinę (spytałam go gdzie jest, dopiero po godzinie odpisał że w domu). Jak mu napisałam,że czekałam na niego po lekcjach to się na mnie wkurzył i odpowiedzial 'mogłaś napisać że przyjdziesz' na co ja odpowiedziałam, że chciałam przecież dobrze, a dostałam opieprz. On napisał że tylko na darmo czekałam, i od poniedziałku nie odzywa się do mnie, ale wysyła raz dziennie snapa (może dziecinne). Korciło mnie nawet, żeby napisać do niego, ale zawsze to ja wyciągałam rękę po kłótni, nawet do niego latam. Teraz chętnie bym się pogodziła, bo nie lubię konfliktów, ale jednak chce się mu postawić, żeby wiedział że nie może mną pomiatać i mieć mnie na każde kiwnięcie palca. Co radzicie? Napisać czy czekać na to aż on napisze?

Gość gość
Stanowczo czekać. Jeśli mu zależy, odezwie się. Jeśli nie - widać, ile był wart i jakie ma podejście do tego związku.

Gość gość
dziękuję za odpowiedź, tez mam chęć się nie odzywać, ale jednak kusi mnie zeby napisać, bo trochę tęsknie i się martwię ze on tego pierwszy nie zrobi ;( w końcu jutro taki ważny dzień...

Gość gość
Myj cipę i goń do niego, musisz jego kontrolować na każdym kroku, niech facet nie ma czasu na głupoty, bo tylko ty się liczysz.

Gość gość
widzimy się raz w tygodniu, więc bez takich ironii proszę.