Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem mądra przed szkodą

Wiecie z jakich osób najczęściej rekrutują się antyszczepionkowcy?

Polecane posty

Gość jestem mądra przed szkodą

To są przeważnie byli zagorzali zwolnnicy szczepień, którzy karnie zaprowadzili swoje własne dziecko do przychodni na szczepienie. Dopiero kiedy ich dziecko zachorowało po zaraz szczepieniu, dopiero kiedy pojawiły się ciężkie powikłania poszczepienne, a lekarz w przychodni który niedawno zaszczepił niemowlaka nie tylko umył ręce od odpowiedzialności ale jeszcze zdrowo opieprzył matkę za sianie "propagandy ciemnogrodu", jakoby to szczepionka była winna, dopiero kiedy matka została sama ze swoim problemem i z ciężko chorym dzieckiem, dopiero wtedy dotarło do niej, że ci antyszczepionkowcy mówili jednak kurfa prawdę. Ja wolę się uczyć na cudzych błędach niż na własnych. Moje dziecko to nie królik doświadczalny na którym obcy facet czy facetka będzie grała sobie w rosyjską ruletkę - zachoruje po szczepionce czy tym razem się uda? Moje dziecko nigdy nie dostanie NOP-u bo nigdy nie będzie szczepione. A propagandę jakoby to szczepionki chroniły przed chorobami wkładam między bajki. Przecież ludzie szczepieni przeciw grypie często na grypę chorują.

A'propos doświadczeń. Polska to obecnie największy poligon doświadczalny Europy. Kartele farmaceutyczne testują sobie u nas bezkarnie szczepionki wycofane z innych krajów, a nawet zakazane tam. Sprawdźcie sobie szczepionkę przecie HPV. W Polsce Duda podpisał ustawę włączającą te truciznę do obowiązkowego kalendarze szczepień dzieci podczas gdy parę miesięcy wcześniej została ona zakazana w Japonii po stwierdzeniu tysięcy przypadków ciężkich powikłań. Jak to się dzieje, że w Japonii było tysiące powikłań, a w Polsce żadnego? Bardzo prosto. Powikłania są oczywiście i w Polsce tylko żaden lekarz ich nie rejestruje jako niepożądany odczyn poszczepienny. Tym sposobem nieświadomi rodzice nadal prowadzą własne dzieci na szczepionkową rzeź a prezesi karteli zacierają rączki licząc zyski. Nie udało się w Japonii, udaje się w Polsce. Głupich polaczków nie brak.

Gość gość
naprawdę wierzysz w te brednie? czy tylko powtarzasz bzdury z magla? :D

Gość gość
nie trudzcie sie idiotom do rozumu nie przemowicie zaden idiota rozumu nie ma oni sie szczepili i beda szczepic swoje glupie dzieci dopoki nie bedzie tak jak napisala autorka w poscie tytulowym dopiero jak cos sie z dzieckiem stanie to wtedy nagle oprzytomnieja

Gość gość
Popieram Autorkę. Mądra kobieta.