Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szok! Zwykły lek na alergię usunął mój ciężki i wieloletni trądzik!

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat. Od 14-tego roku życia mam paskudny trądzik. Postać zaawansowana do ciężkiej, z takimi podskórnymi, wielkimi, bolącymi grudami. W dodatku skóra mocno sucha, odwodniona, czerwona miejscami i z popękanymi naczynkami. Mam mnóstwo blizn i wgłębien :O Nawet retinoidy mi słabo pomogły. Wprawdzie trądzik zniknął, ale jedynie na 3 miesiące, potem wrócił z podobną siłą. Próbowałam wielu rzeczy, ale nic nie pomagało, NIC. Miesiąc temu zaczęłam brać lek na alergię (antyhistaminowy) z powodu zapalenia spojówek i jestem w SZOKU ! Zauważyłam, że cały trądzik szybko zaczął mi znikać, twarz się wygładziła, zaskórniki się zmniejszyły !!! :D Nawet te wieloletnie zaczerwienianie na twarzy, których nie mogłam niczym rozjaśnić- mocno zbladły! I wiecie co? Zmniejszyło mi się też wypadanie włosów o 70-80% :D A z nadmiernym wypadaniem tez nie mogłam sobie poradzić przez lata. 1/3 włosów mi wypadła :O Kurna, tyle lat próbowałam różnych drogich środków i suplementów , a żaden lek nie poprawił mi tak urody jak zwykla antyhistamina za kilka zł w aptece i to bez recepty :O SZOK Dzielę się z tym, bo może komuś też pomoże :)

Gość gość
Ludzie, ale jestem w szoku, serio! :D Tyle czasu się z tym goownem męczyłam, tyle badań zrobiłam (wydałam mnóstwo kasy na prywatne badania :/) i w końcu znalazłam przyczynę (nadmiar histaminy) i coś co mi pomaga, W KOŃCU ehhh :)