Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie jakąś dobrą wróżkę smsową

Polecane posty

Gość gość

Taka sprawdzoną,która dobrze przepowiadała.Bo chciałabym na coś postawić,a już wiele razy się zawiodłam na wróżkach.

Gość gość
Czy to jakiś żart? Naprawdę wierzysz, że losowo zatrudnianie osoby w jakiejś firmie z wróżbami przez sms przewidują przyszłość? No proszę cię...

Gość gość
Może ktoś mimo wszystko poleci.Nie sram kasą,a mam problem do rozwiązania.Może jestem naiwna i słaba.

Gość gość
Na wróżby online są transmisje na żywo i tam są prawdziwi tarocisci. Smsy są tanie.

Gość gość
jasne.. zwłaszcza sms-y premium :D idiotka

Gość gość
Nie znasz się więc się nie udzielaj.

Gość gość
znam sie właśnie i dlatego nie pozwalam ci podpuszczac jeleni

Gość gość
Ponawiam temat

Gość renataa_1978
Ja juz całe wrózby online poznałam i Pan Cyrus mi duzo powiedział ,inni no zalezy kto, ale ten najbardziej mnie przekonal i jeszcze jedna kobieta znała moja przeszlosc calą,ale ona nie na smsy zobaczymy czy sie sprawdzi, to jej adres mail jakby ktoś chciał dewona.queen@gmail.com

Gość IwonaSt
hejo, ja bylam dosyć negatywnie nastawiona do wróżek i wróżenia, kiedys tak dla zabawy wysyłałam ssmy do wróżki jadwigi, ale odpisywała mi kompletne głupoty. Jakoś przypadkiem natrafiłam na Mądrość Tarota na fejsie, z tego co wiem, to prowadzi to profesjonalna tarocistka, ale nie bierze tak duzo, wychodzi za pytanie, jak za smsa, czyli 5 zł, a odpowiada o wiele dłużej, sprawdzałam u innych wróżek to za jedno pytanie na maila to koszt 20 zł. Postanowiłam zadać jedno pytanie pewnej znanej wróżce z youtuba własnie za 20 zł, bo chciałam uzyskac odp szybko czekałam 2 dni i odpisała mi, uwaga "nie widzę tej znajomości, trudne emocje w nim" ej no myslałam że padne przed tym kompem. Jak Magdzie zadałam pytanie to mi napisała kilka zdań, potem jak dopytałam to jeszcze mi odpowiedziała, bardzo fajny kontakt, jakby ktoś chciał sprobować madrosctarota@gmail.com